👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

z krabami związany jest pewien użytkownik tego portalu, przez niektórych zapomniany a przez niektórych nadal penetrowany
KakaPipe napisał/a:
z krabami związany jest pewien użytkownik tego portalu, przez niektórych zapomniany a przez niektórych nadal penetrowany
nie uzywaj imienia tego kraba nadaremnie, gdyz twoj post moze zniknac

poligon6 napisał/a:
przywiarze
Serio? Cztery dychy na karku i "przywiąrze"? Ty stary sadolu, Ty.
KakaPipe napisał/a:
Zostałeś spenetrowany?

naczelny1 napisał/a:
Serio? Cztery dychy na karku i "przywiąrze"? Ty stary sadolu, Ty.
Bait nie maił byc na ortografie.

KakaPipe napisał/a:
Masz na myśli legendarnego poławiacza krabów - Bongmana i jego lubą - Kuleczkę?

poligon6 napisał/a:
Bait nie maił byc na ortografie.
Bejt srejt. Gafa, której 'Grammar Nazi' nie zapomną!
xv89 napisał/a:
Bongmana i jego lubą - Kuleczkę?
Że co proszę?

Beny napisał/a:
Że co proszę?
Nie znasz BongMana? Jeszcze był chyba za twojej kadencji. Gdzie się podziały te stare dobre trolle, teraz jedynie jakies lewackie popłuczyny.

poligon6 napisał/a:
Nie znasz BongMana? Jeszcze był chyba za twojej kadencji. Gdzie się podziały te stare dobre trolle, teraz jedynie jakies lewackie popłuczyny.
Lewackie trollingi lewackiego lewactwa! To takie modne pisać lewactwo! Lewackie lewaki zlewaciałe! Ty lewaku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie