Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Kotka i jej martwy kolega
konto usunięte • 2012-11-08, 21:49
Zdjęcia przedstawiają dwa przywiązane do siebie koty, z których jednemu się umarło. W sumie nie do końca w duchu sadistica, z racji że jest to dość poruszający materiał, zwłaszcza jak ktoś podobnie jak ja mocno ceni sobie te zwierzęta.

Reszta zdjęć w komentarzach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-09, 0:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
koobieta 2012-11-09, 1:28
zdecydowanie bengalski, za małe uszy, za szeroko rozstawione, do tego za krótkie łapy jak na savannah.
Zgłoś
Charles_Manson 2012-11-09, 2:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 3:54
Coś mi się wydaję, że na piątym zdjęć, ten kot położył się obok swojego kolegi, tylko dlatego, że była tam poduszka...
Zgłoś
Ravager 2012-11-09, 9:57
A nie jest to ocicat?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 12:59
po co trzymac w domu zdechlego kota?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 13:12
Zgłoś
zaqqaz1 2012-11-09, 13:18
to kot bengalski jest
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 13:25
Zajebisty kto sierc jak u geparda
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 13:42 68
Ja na tym się pobeczałem:
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 13:56
bmocek napisał/a:

Powiem Ci, że kotów osobiście nie lubię, ale przyznać im trzeba, że to jedne z najinteligentniejszych zwierząt...

Niestety, przy całej sympatii do nich, koty i wszystkie kotowate to jednak tępaki

Cabajo napisał/a:

Tylko czekać na gimbaze kłócącą się o to, które zwierze jest bardziej inteligentne lub bardziej przywiązane do człowieka

I jak?
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-09, 14:12
Koty są fałszywe -.- tylko żre, leży i żre.... tyle w temacie
Zgłoś
.3lite 2012-11-09, 14:14
vilcz3k napisał/a:

Koty są fałszywe -.- tylko żre, leży i żre.... tyle w temacie

Tfuj stary też jest fałszywy.
Zgłoś
contowsky 2012-11-09, 14:17 3
czasami mi się wydaje że zwierzęta mają więcej uczuć od ludzi
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 14:48 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem