Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Kotka i jej martwy kolega
konto usunięte • 2012-11-08, 21:49
Zdjęcia przedstawiają dwa przywiązane do siebie koty, z których jednemu się umarło. W sumie nie do końca w duchu sadistica, z racji że jest to dość poruszający materiał, zwłaszcza jak ktoś podobnie jak ja mocno ceni sobie te zwierzęta.

Reszta zdjęć w komentarzach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ziemniak1311 2012-11-09, 14:56
"z których jednemu się umarło" hahahah rozwaliłeś mnie tym
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-09, 15:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-09, 15:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 15:36
Zgłoś
Wiochmen 2012-11-09, 16:16
Zgłoś
Eszti 2012-11-09, 19:49
Koty nie umierają, tylko zdychają. Umrzeć to może człowiek, a nie kot.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-09, 23:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 0:03

Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.

@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka
Zgłoś
Jukers 2012-11-10, 6:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 12:03
Aż uroniłem łezke

Żartowałem.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 13:45
gelek napisał/a:

Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.

@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka

A nie wiedziałem, miło wiedzieć.... ale i tak nie przepadam za kotami, jakieś dla mnie takie hmm, łajdaki są
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 15:10
Cytat:

A wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska...

Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 16:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 16:39
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 22:00
Heh, o to sie nie martw. I po prostu wole psy, sa bardziej ludzkie niz koty dla mnie, kazdy ma swoje zdanie i tyle
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem