Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kotka i jej martwy kolega
s................s • 2012-11-08, 21:49
Zdjęcia przedstawiają dwa przywiązane do siebie koty, z których jednemu się umarło. W sumie nie do końca w duchu sadistica, z racji że jest to dość poruszający materiał, zwłaszcza jak ktoś podobnie jak ja mocno ceni sobie te zwierzęta.

Reszta zdjęć w komentarzach.
Zgłoś
ziemniak1311 2012-11-09, 14:56
"z których jednemu się umarło" hahahah rozwaliłeś mnie tym
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-09, 15:34 1
Ale ktoś ma naj🤬e we łbie, kota się po prostu zakopuje... Jak większość zmarłych.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-09, 15:36
.3lite napisał/a:

Tfuj stary też jest fałszywy.

.3lite napisał/a:

Widać, że próbujesz ratować sytuację bo pewnie jak kolega w środku nap🤬lasz w tą pedalską i idiotyczną gierkę...

.3lite napisał/a:

A pewnie w domu szajsung i podnieta jaki to ma pro telefon z androidem ;d

Twoje życie osobiste musi byc usłane gwoździami... i przy okazji naucz pisać.

Ps, Koty są c🤬jowe, i takie moje zdanie. A kto lubi, niech lubi

podpis użytkownika

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
C................e 2012-11-09, 15:36
Idź Pan w c🤬j z tymi smutasami
Zgłoś
Wiochmen 2012-11-09, 16:16
contowsky napisał/a:

czasami mi się wydaje że zwierzęta mają więcej uczuć od ludzi

a niby dlaczego?

piszecie jakie to koty k🤬a inteligentne,prawie kazdy pies reaguje na swoje imie czego o kotach nie mozna powiedziec ,drze tylko taki morde zeby zarcie dostac i kimnac w cieplym ,owszem bedzie przywiazany do czlowieka ale nigdy nie bedzie tak inteligentny jak pies

przykro bardzo ale z gowna jablon nie urosnie
Zgłoś
Eszti 2012-11-09, 19:49
Koty nie umierają, tylko zdychają. Umrzeć to może człowiek, a nie kot.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-09, 23:56
kpaxian napisał/a:

Mamy 3 koty, mimo tego co nam się wydawało, to one mają sto razy bardziej podobną do ludzkiej psychikę, są w stanie mimo ograniczeń "językowych" oddać wobec nas swoje uczucia i przywiązanie, psy w tym względzie są totalnymi bydlętami, rzucisz kiełbasę i Cię kocha, koty może to wydaje się dziwne, ale pokoc🤬ją człowieka dopiero po latach

A wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska... że tak powiem, a kot...jak to kot, dba o swoje.... Pies sie cieszy z małych rzeczy, można go wiele nauczyć, i razem z nim mieć więcej wspólnego, a kot tylko żre i śpi, miękki jest, daje sie czochrać, ale jak przyjdzie co do czego to ma wyj🤬e po calości.... kto lubi, niech lubi, jak dla mnie to brudny wredny sierciuch bez ambicji...

podpis użytkownika

Zgłoś
g................k 2012-11-10, 0:03

Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.

@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka
Zgłoś
Jukers 2012-11-10, 6:28
Uwielbiam koty, zawsze jakiegoś miałem a obecny sierściuch pod moim dachem to naprawdę świetny kumpel. Ale k🤬a... zdechłego kota wystawili i kwiatki mu stawiają? No poebao chyba z deka.
Zgłoś
L................s 2012-11-10, 12:03
Aż uroniłem łezke

Żartowałem.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 13:45
gelek napisał/a:

Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.

@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka

A nie wiedziałem, miło wiedzieć.... ale i tak nie przepadam za kotami, jakieś dla mnie takie hmm, łajdaki są

podpis użytkownika

Zgłoś
s................s 2012-11-10, 15:10
Cytat:

A wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska...

Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 16:17
sanctusdiavolos napisał/a:

Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.

Dla mnie kot to sierciuch, dobry dla ludzi siedziących w domu, leniwych i nudnych. Cos w tym złego że mam swoje zdanie na ten temat, mozesz je wielbić, oddawać im cześć a ja to i tak mam w dupie bo dla mnie to egoistyczny włochaty sk🤬iel na czterech łapach

podpis użytkownika

Zgłoś
s................s 2012-11-10, 16:39
Możesz mieć zdanie że koty są dla nudnych i leniwych, chociaż jest bzdurne i wyssane spod paznokcia. Ale fakt, pisania głupot nikomu zabronić nie można.
Mam tylko nadzieje że jeśli jesteś miastowy, to kupki po swoim psie sprzątasz, bo nic mnie tak nie wk🤬ia, jak ludzie srający tymi bydlakami pod moim oknem.
No dobra, dosyć złośliwości.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-10, 22:00
Heh, o to sie nie martw. I po prostu wole psy, sa bardziej ludzkie niz koty dla mnie, kazdy ma swoje zdanie i tyle

podpis użytkownika

Zgłoś