👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Franz: Przecież to się nie da jeść...
Olo: Kotlet z psa, trzeciej kategorii, pomielony razem z budą.
Kaniewski: Z suką...
Olo: Kotlet z psa, trzeciej kategorii, pomielony razem z budą.
Kaniewski: Z suką...
-Tato, tato, a daleko do Ameryki?
-Nie pyskuj smarkaczu, tylko wiosłuj!
-Nie pyskuj smarkaczu, tylko wiosłuj!

- Tato, tato, a co to patologia?
- Zamknij morde smarkaczu i ssij!
- Zamknij morde smarkaczu i ssij!

Naprawdę extra kawal rozbawil mnie do łez!
Nawet zjarany bym się nie smiał

Nawet zjarany bym się nie smiał

Tato tato co to jest patologia?
No wiesz, jakby ci wytlumaczyc... powiedzial tata leniwie gaszac papierosa na glowie synka
No wiesz, jakby ci wytlumaczyc... powiedzial tata leniwie gaszac papierosa na glowie synka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie