Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2023-08-04, 20:12 1
Halman napisał/a:

żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.

... ok, łap kolejne piwko.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Kubaeinstein 2023-08-04, 20:27 2
Czekaj, czy on zamiast potrącić pachołki jeszcze docisnął gościa w białym pick-upie?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-04, 22:23 6
Lubię takie późno dojrzewające kwiaty, które myślą, że ktoś będzie ich wpuszczał, zwalniał i zapraszał na swój pas jak im się przypomniało, że mają skręcić. C🤬j mu w dupę jak nie potrafi zwolnić lub przyspieszyć albo zauważyć j🤬ej 30 tonowej ciężarówki na pasie obok.
Zgłoś
x................9 2023-08-04, 22:47 5
Halman napisał/a:

żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.

Byłaby ogromna szkoda, jakby tak przypadkowo coś się z bazą danych stało i dziwnym trafem dane statystyczne dotyczące twojego niewątpliwego sukcesu, szlag trafił.
Zgłoś
RsPrDol 2023-08-04, 23:09 2
VeIture napisał/a:

Dlatego ty ucinasz swoje filmy, jak ten z mnichem który rzekomo spadł z bambusowych schodów bo uciąłeś ostatnią sekundę gdzie w oryginale widać, że się złapał i nie upadł.
Dobrze, że umiesz się przyznać.

Czyli halmanopisda jest jak tvpis albo tvn, manipuluje nagraniami.
Smieciuch
Zgłoś
Pie-sse 2023-08-04, 23:24 3
Halman napisał/a:

Już ci sie kalkulacje zj🤬y
Zgłoś
kocur 2023-08-05, 0:57 1
Halman napisał/a:

gimbus zawsze utnie w najlepszym momencie, po tym poznać gimbusa.

ty jesteś jakiś srogo zj🤬y, matka od narodzin cię tłukła jak wołowinę na rolady chyba co ?
Zgłoś
modified1 2023-08-05, 1:45
Czyli nie tylko ja czekałem aż jebnie w tego toitoia xD
Zgłoś
fasi34 2023-08-05, 7:38 1
Co to za muza ?
Zgłoś
htp 2023-08-05, 14:25 2
Halman napisał/a:

Faktycznie osiągnięcie życiowe. Rodzice i przyjaciele są z ciebie dumni?
Zgłoś
sadeczek 2023-08-05, 15:55
Halman, VeIture, a może wyjaśnicie sobie to w sposób godny tego portalu i tylu piw?

Zgłoś
Fears 2023-08-05, 16:42 1
fasi34 napisał/a:

Co to za muza ?

Florence + The machine - dog days are over
Zgłoś
djpaczu94 2023-08-05, 23:00
Czujecie akurat srać w tym ToyToyu ?
Zgłoś
Arksen 2023-08-06, 22:44
Sam miałem już kilka razy podobna sytuację, że ktoś mi się wp🤬lał, ale udawało mi się wyhamować na czas. Powiedzcie mi skąd się biorą takie zjeby? To samobójcy czy debile?
Zgłoś