📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Halman napisał/a:
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
... ok, łap kolejne piwko.

Czekaj, czy on zamiast potrącić pachołki jeszcze docisnął gościa w białym pick-upie?

Halman napisał/a:
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
Byłaby ogromna szkoda, jakby tak przypadkowo coś się z bazą danych stało i dziwnym trafem dane statystyczne dotyczące twojego niewątpliwego sukcesu, szlag trafił.
Halman napisał/a:
Faktycznie osiągnięcie życiowe. Rodzice i przyjaciele są z ciebie dumni?
Halman, VeIture, a może wyjaśnicie sobie to w sposób godny tego portalu i tylu piw?

fasi34 napisał/a:
Co to za muza ?
Florence + The machine - dog days are over
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie