📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Przerwane w kulminacyjnym momencie. A co jak w TOY TOYu był kierowca drugiej ciężarówki.
Lobo24 napisał/a:
Przerwane w kulminacyjnym momencie.
gimbus zawsze utnie w najlepszym momencie, po tym poznać gimbusa.

VeIture, z czym ty się prujesz? pokaż mi palcem gdzie napisałem słowo o tobie, nie prześladuję cię, to siedzi tylko w twojej głowie, ja mam tylko najwięcej piw na sadolu, no ktoś musi być najlepszy...

Halman napisał/a:
, z czym ty sięprujesz? pokaż mi palcem gdzie napisałem słowo o tobie, nie prześladuję cię, to siedzi tylko w twojej głowie, ja mam tylko najwięcej piw na sadolu, no ktoś musi być najlepszy...
Czy ja cokolwiek pisałem, że o mnie wspominałeś? Po prostu napisałeś mądrze i doceniam, że potrafisz się przyznać do swoich błędów.
Masz najwięcej piwek a i tak twoja żona wolała typa który na sadolu nie ma ani jednego.

Velture i Halman weźcie 2 kartki papieru, spiszcie co macie sobie za złe s się wymieńcie.
VeIture napisał/a:
Masz najwięcej piwek a i tak twoja żona wolała typa który na sadolu nie ma ani jednego.
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.

Halman napisał/a:
żona to żadne osiągniecie jak dla większości, żony to się już dawno pozbyłem i teraz mam święty spokój, natomiast nie każdy na sadolu ma dwa miliony dwieście sześćdziesiąt tysięcy piw.
W cv sobie wpisz
lukas_21221 napisał/a:
W cv sobie wpisz
a po co mi CV jak pracuję i sobie pracę chwalę?

Ciekawe czy ktoś w tym toi toiu srał akurat.
PS. Pierwszy komentarz już o tym wspomniał
łap piwko.
PS. Pierwszy komentarz już o tym wspomniał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie