tym filmikiem wygrałeś zestaw; plecaczek, piórniczek i worek na kapcie...

Halman napisał/a:
Obniżasz loty. Twoje riposty są ostatnio tak cięte i suche, jak kondolencje na wieńcach nagrobnych.

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Obniżasz loty. Twoje riposty są ostatnio tak cięte i suche, jak kondolencje na wieńcach nagrobnych.
jakbyś nie miał powodów to byś nie musiał się bronić...

Halman napisał/a:
jakbyś nie miał powodów to byś nie musiał się bronić...
Zaczne te twoje "halmanizmy" zapisywać na papierze toaletowym, a później je.....

Kot wyszkolony przez totalną opozycję, wiadomo w jakim celu.
Trzymajmy kciuki.
Trzymajmy kciuki.

Halman napisał/a:
P🤬lony hipokryta... Poszukaj h🤬jmanie w swoich wrzutkach kotków, piesków i innych TIKTOCZKÓW!
@Halman i @Cojawiem - sobota, 6:00 rano, nikogo na sadolu nie ma, tylko Wy. Założę się ze mieszkacie razem, poszliście do kościoła i siedząc obok siebie jeden drugiemu podśmiec🤬jąc się wysyła komentarze. Pewnie nawet dzieląc się jednym telefonem xD
Przecież widać że to ruski kot szkolony w KGB. Łada na podwórku to tylko przykrywka.
KrystekKrystek napisał/a:
P🤬lony hipokryta... Poszukaj h🤬jmanie w swoich wrzutkach kotków, piesków i innych TIKTOCZKÓW!
WTF?
Koty to c🤬je.
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
pierwsza zasada Sadistika, nie wolno wrzucać Kotków i tiktoków>
Druga zadada sadistika, Halmana nie obowiązuje pierwsza zasada Sadistika patrz powyżej.
Szykuję zlot członków, zamówiłem wielki ring, i rękawice, każdy będzie miał okazję dokończyć dyskusje, używając dodatkowych argumentów.
Główna nagroda:
zestaw worek, tornister, i piórniczek ze słodkimi koteckami
Hugo Dionizy Steinhaus
Druga zadada sadistika, Halmana nie obowiązuje pierwsza zasada Sadistika patrz powyżej.
Szykuję zlot członków, zamówiłem wielki ring, i rękawice, każdy będzie miał okazję dokończyć dyskusje, używając dodatkowych argumentów.
Główna nagroda:
zestaw worek, tornister, i piórniczek ze słodkimi koteckami

podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus