niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury.. ogólnie nie lubie kotów a tych to juz w szczególności.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury.. ogólnie nie lubie kotów a tych to juz w szczególności.
nudel napisał/a:
niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury..
Jaki pan taki kram
Stary, pokazując swoje dwa spedalone koty podpisałeś na siebie wyrok na forum.
A koty to chyba podlądały cie podczas igraszek z ojcem.
A koty to chyba podlądały cie podczas igraszek z ojcem.
@nudel
Heheszki, heheszkami - ale nie smuć się. Zwierzęta walą się w dupę celem ustalenia hierarchii.
Ciekawostka - w starożytnym Rzymie jak baba się źle zachowywała, to przyjętą metodą dyscyplinowania był anal
Heheszki, heheszkami - ale nie smuć się. Zwierzęta walą się w dupę celem ustalenia hierarchii.
Ciekawostka - w starożytnym Rzymie jak baba się źle zachowywała, to przyjętą metodą dyscyplinowania był anal
voidinfinity napisał/a:
![]()
Czasem żałuje, że nie było mi dane żyć w tamtych czasach.
@nudel
Nie martw się naukowcy naliczyli 2000 gatunków zwierząt które miewają kontakty homoseksualne, więc Twoje koty nie są niczym specjalnym
Nie martw się naukowcy naliczyli 2000 gatunków zwierząt które miewają kontakty homoseksualne, więc Twoje koty nie są niczym specjalnym
z kim się zadajesz,takim się stajesz.
Pewnie to z domu wyniosły
Pewnie to z domu wyniosły
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie