Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kowboj
c................k • 2012-12-22, 1:34
Jedzie kowboj po prerii i widzi samotne drzewo. W drzewie dziuple, a w około dziupli ślady kul, jakby ktoś z karabinu maszynowego strzelał. Wydało się mu to ciekawie.
Podjechał bliziutko i zajrzał w dziuple. Nagle ktoś chwyta kowboja za uszy i mówi:
- Ssij! Zobaczysz ze ci się spodoba!
I z ciemnej dziupli wylania się członek. Kowboj opiera się, wrzeszczy, a ten ktoś jego uszy skręca i powtarza:
- Ssij, ssij! Zobaczysz ze ci się spodoba!
Kowboj nie wytrzymał bólu, i odessał co musiał. Wyrwał się, odskoczył od drzewa.
Wydostał pistolety zrobił sito z drzewa w około dziupli. Jednak żadnego ruchu nie zaobserwował. Znów podjechał do dziupli, zajrzał do wnętrza. Nagle ktoś chwyta kowboja za uszy i mówi:
- Ssij! Mówilem, że ci się spodoba!
Zgłoś
tazmandu 2012-12-22, 20:43 4
Ten kawał ssie i mi się nie podoba.
Zgłoś
Dr.Val 2012-12-23, 11:51 4
A mi się podoba poryty, a takie kawały lubie jest piwko !
Zgłoś
krzysioo69 2012-12-23, 12:52
o k🤬a ale gowno
Zgłoś
t................o 2012-12-23, 13:11
Był już w familiadzie?
Zgłoś
Mathek 2012-12-23, 13:31
Widzę że na górze wszyscy z okresem na święta przyszli.
Zgłoś
Z................4 2012-12-23, 13:32
Wtedy nie było karabinów maszynowych
trolololo
Zgłoś
T0B1 2012-12-23, 13:51
Zajebisty Nie mam jednak pojęcia co na tej stronie robią Ci, co go nie rozumieją.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
ens94 2012-12-23, 14:03 6
@Zgon14
Pierwszy pełnoprawny karabin maszynowy to początek lat 80 XIX wieku, a z kolei czasy tzw. krowiochłopców kończą sie na początku XX wieku więc radzę troche jeszcze się poduczyć przez wyrażaniem opini.
Zgłoś
g................1 2012-12-23, 14:17 5
Właśnie, chociażby kartaczownica Gatlinga.
Zgłoś
maciekawski 2012-12-23, 16:35 1

podpis użytkownika

Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Zgłoś
B................t 2013-09-03, 13:36
Zajebiście mi się podoba haha piwo
Zgłoś