Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bodzio667 2021-11-05, 13:33
Stewardessa powinna dostać drugą wypłatę za postawę. A za głos Nobla, albo chociaż loda.
Zgłoś
Yannkes 2021-11-05, 17:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Behemot 2021-11-05, 21:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wilson 2021-11-06, 1:04
Zgłoś
YoogiGoogi 2021-11-06, 7:07 1

podpis użytkownika

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
OpenStreetMaps 2021-11-06, 17:57
A może cały ten cały straszak na wróble stare i głupie które nabierają się na plewy to choroba grypopodobna ?

Jestem niewierzący i w nic nie wierzę sukinsynom rządzącym
Zgłoś
choina004 2021-11-06, 20:27 3
Yannkes napisał/a:

A pie**olisz pan. Mam zakład kamieniarski, produkuje hurtowo pomniki i współpracuje wyłącznie z pogrzebówkami. W tym roku jest taki przemiał ze każdy pokupował sobie po nowym karawanie a ja lepszych czasów nie miałem.

Bo masa ludzi umiera fakt, ale przez to ze nie maja opieki zdrowotnej. Nagle uznaje sie tylko jedna słuszną chorobe a innych juz nie ma. Kazda smierc jest tragedia ale zmarlo ponad 150tys ludzi nie zwiazanych z covidem.
Zgłoś
Nygałodyga 2021-11-10, 16:20
Zgłoś
Azzazel 2021-11-16, 23:09
Najwięcej o "samodzielnym myśleniu" mówią ludzie, nie posiadający do takiego żadnych kwalifikacji.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem