Idiotka stwierdziła, ze nie usiądzie obok gościa, który nie chce jej pokazać dowodu szczepienia.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
wyobrażacie sobie teraz sytuację że wycieka info iż wirus to była tylko medialna ściema.. megabeka z frajerów
Halman napisał/a:
wyobrażacie sobie teraz sytuację że wycieka info iż wirus to była tylko medialna ściema.. megabeka z frajerów
Nic by nie było, powstaliby fani teorii spiskowej, że rządy ukrywają pandemie żeby zdepopulować ludzi a lekarze w przyczynach zgonu celowo wpisują zawał itd.
gotowi na trzecią dawkę? Potem krótkie świetowanie połowinek ( Unia zakontraktowała ponad 2,4 miliarda dawek na ok 400 mln mieszkanców) i biegusiem bo czwartego boostera ;D I wy się smiejecie z Hindusów albo ruskich jacy z nich idioci???? LOL
PryszczatyJeż napisał/a:
Ale wiesz, że większość nie zmarła na covid, tylko na brak odpowiedniej opieki medycznej przez te "pandemię"?
Lol, czyli szpitale były w 100% zapchane zdrowymi pod tlenem?
a co mają do tego szczepienia? Jak się gość zaszczepił to, jeśli serio to działa to chroni tylko jego. W żaden sposó nie chroni jej to, że ktoś sięzaszczepił.
OpenStreetMaps napisał/a:
Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
Moja 86 letnia mama mieszka w bloku, ma sąsiadów z każdej z czterech stron. W każdym z 3 mieszkaniach zmarła jedna osoba, a w tym czwartym gość spędził sporo czasu pod tlenem. Było to rozciągnięte w czasie ale moja mama traktuje Covid poważnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie