Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dejwid092 2021-11-03, 23:03 30
haloteam napisał/a:

jakby wam zmarli bliscy krewni , rodzice , dzieci czy kogo tam uwazacie za waznego w swoim tepym zyciu to byscie inaczej p🤬lili
nie uwazam ze trzeba sie biec i szczepic gdy nie jest sie w grupie zwiekszonego ryzyka ale k🤬a maske nosic do c🤬ja tez przeszkadza
wiec polecam sp🤬alac do lasu i nie korzystac z dobr publicznych zwlaszcza szpitali i zwlaszcza kiedy potrzebna jest pomoc lekarska
bo przeciez choroby nie istnieja....

Skoro zaszczepiłes się dwiema lub trzema dawkami to na c🤬j ci ta maska? Podobno jesteś bezpieczny bo na chłopski rozum przyjmujesz lek który ma ciebie w jakimś stopniu ochronić/wzmocnić. Więc czego się boisz? Śmiać mi się chce z idiotów którzy noszą maseczki wszędzie gdzie się da ale rękoma dotykają twarzy oczu itp.
Zgłoś
Manolito666 2021-11-03, 23:07 36
Tak właśnie jak tę p🤬lnietą babę postrzegam resztę covidiotów. Ja też utraciłem znajomych w wyniku pandemii. Jeden się powiesił, drugi zmarł na jedynie słuszną chorobę. A to że miał przy okazji nieistotną chorobę współistniejącą (trzeci nawrót nowotworu płuc, faza nieoperowalna, bo drugiego płuca już się wyciąć nie da) to przecież tylko damski c🤬j. W statystykach obaj zasili ofiary chińskiego wirusa.
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-11-03, 23:13 5
Halman napisał/a:

, jak nigdy się z tobą zgodzę, piwo.

OpenStreetMaps napisał/a:

Wolę piwo postawić Halmanowi niż autorowi takiego tytułu.
Ludzie zacznijcie myśleć samodzielnie i wyciągać własne wnioski. Gdybyście nie mieli TV w domach to też byście srali w gacie ze strachu przed pandemią ? Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
J🤬i maseczkowi prawilniacy! Bezsens goni bezsens i absurd goni absurd ale sami się oszukujecie że w to wierzycie bo tak trochę głupio się wycofać zwłaszcza jak się wzięło preparat medyczny który jest bezpieczny ( O cholera nigdzie nie mówią że całkowicie bezpieczny!) Lepiej wyprzeć tą myśl jak najdalej od siebie!

hahaha brawo panowie dajcie sobie buzi ja mam wyj🤬e na jednych i drugich , obrzucają się błotem wzajemnie fani i przeciwnicy covid j🤬 to wrzucie jakiś fajny film na harda
Zgłoś
PryszczatyJeż 2021-11-03, 23:18 13
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:

Lol, czyli szpitale były w 100% zapchane zdrowymi pod tlenem?

Ta k🤬a ciekawe gdzie były tak zapchane te szpitale, chyba tylko w tv.
Zgłoś
Halman 2021-11-03, 23:22 15
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:

Lol, czyli szpitale były w 100% zapchane zdrowymi pod tlenem?

jak byś zgadł;
Zgłoś
Adrian92 2021-11-03, 23:30 34
Ostatnio czytałem, że w Czechach do restauracji będą wpuszczane osoby tylko po szczepieniu. Zastanawiam się jaki jest sens w tego typu segregacji skoro... i osoby zaszczepione i nie zaszczepione mogą zarażac i byc zarażane? Ile jeszcze czasu musi minąć żeby ludzie przejrzeli na oczy?
Na poczatku pandemii w TV mozna było ujrzeć filmy jak ludzie w Chinach się przewracają na ulicy siejąc strach wśród ludzi, masowe groby w USA które są tam od lat, przepełnione szpitale i ciężko chorych ludzi, bo przecież to coś niezwykłego, że w szpitalu na oddziałach ciężkiej terapii są ludzie co ledwo zyją, byliśmy totalnie straszeni i robili to celowo. Minęło tyle czasu, jesteśmy cały czas zasypywani nielogicznymi decyzjami a ludzie i tak w to wszysto wierzą.. nie trzeba byc fanem teorii spiskowych by k🤬a widzieć, że to wszystko jest totalnie chore.
Zgłoś
Leonek5 2021-11-03, 23:31 5
Kapitan pokazał klasę
Zgłoś
dejwid092 2021-11-03, 23:33 4
Dla mnie Telekamerę wygrywa ten pan

Zgłoś
Namex 2021-11-04, 0:28 10
To teraz poczekajcie, az w koncu wyjdzie nowy "wirus Marburg". Bedzie plucie na tych co mysla i sie nie zaszczepia. Beda cisnac ostro, bo bydlo tepe ktore dalej w to wierzy, poszczepi sie pierdylionami dawek i zacznie w koncu zdychac, a w tv oczywiscie to wszystko wina tych nie zaszczepionych. C🤬j, ze skoro sie zaszczepily z🤬by, to powinni sie nie przejmowac.
Bez sciemy, j🤬e murzyny i arabusy maja wiecej oleju w glowie teraz, niz 50-60% bialych. I to bedzie ciekawe za 4-5 miesiecy.
Zgłoś
Zjebany_Ryj 2021-11-04, 0:34 9
I tak się powinno traktować zaszczepieńców, wyp🤬alać i dymać na każdym kroku.

podpis użytkownika

"Normalny człowiek nie zostanie nigdy księdzem" - NAS
Zgłoś
the_p 2021-11-04, 0:53 14
Widzę, że nadal najgłośniej p🤬lą ci co najmniejsze pojęcie o temacie mają. Tak trzymać foliarze!
Zgłoś
OpenStreetMaps 2021-11-04, 1:26
Żaden niezaszczepiony nie jest moim bratem

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Xenon 2021-11-04, 2:17
zaczyna się jeszcze tylko wrzucić uzi tam
Zgłoś
vass 2021-11-04, 2:21 6
Ja p🤬le 21 wiek, a są jeszcze ludzie, którzy boją się szczepionki. Średniowiecze normalnie. Na ospę, gruźlicę żółtaczkę itp. też się nie szczepicie ?
Zgłoś
Konto usunięte 2021-11-04, 2:51 6
OpenStreetMaps napisał/a:

Wolę piwo postawić Halmanowi niż autorowi takiego tytułu.
Ludzie zacznijcie myśleć samodzielnie i wyciągać własne wnioski. Gdybyście nie mieli TV w domach to też byście srali w gacie ze strachu przed pandemią ? Widzicie gdzieś stosy trupów na ulicach ?
J🤬i maseczkowi prawilniacy! Bezsens goni bezsens i absurd goni absurd ale sami się oszukujecie że w to wierzycie bo tak trochę głupio się wycofać zwłaszcza jak się wzięło preparat medyczny który jest bezpieczny ( O cholera nigdzie nie mówią że całkowicie bezpieczny!) Lepiej wyprzeć tą myśl jak najdalej od siebie!

ale o co ci chodzi z🤬bie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie