Nie no to my Cię wszyscy prosimy
@ @ @Kozłastopa @ShaolinMajster itd .Prawda?
Ja nie proszę, wyj🤬e mam w jej cycki wolę oglądać w rzeczywistości.
Kazdy kowal kiedys tak ognisko rozpalal.
A na każdym jednym warsztacie ślusarskim czy samochodowym fajki. Ja już z tytoniem skończyłem,a do lufki czy bongo się to nie nadaje .Może i nie sadystyczne,ale edukacyjne .Przecież S bawi i uczy

Niby kmioty, niby z gęby głąby, niby jarają faje bez filtra, a jednak wiedzą więcej i umieją więcej niż 95% zasranej "inteligencji" po studiach w lewackich uniwerkach. Ja tam zawsze szanuję umiejętności, rzemiosło i wiedzę praktyczną. Piwko leci, choć JoSeed nie widzi w tym filmie nic sadystycznego, a ja widzę: za niedługo tylko tacy przeżyją i dadzą radę a barany po studiach wyzdychają. Koniec pieśni.
Taki chłop ze wsi to więcej ogarnie niż dziesięciu mądrali z miasta.
Niby kmioty, niby z gęby głąby, niby jarają faje bez filtra, a jednak wiedzą więcej i umieją więcej niż 95% zasranej "inteligencji" po studiach w lewackich uniwerkach. Ja tam zawsze szanuję umiejętności, rzemiosło i wiedzę praktyczną. Piwko leci, choć JoSeed nie widzi w tym filmie nic sadystycznego, a ja widzę: za niedługo tylko tacy przeżyją i dadzą radę a barany po studiach wyzdychają. Koniec pieśni.
Dokładnie. W necie jest wystarczająco dużo filmików z Pakistanu by wiedzieć, że gdy zabraknie prądu to oni zrobią sobie akumulatory, a u nas p🤬deczki w rurkach się popłaczą.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Coś mi się wydaje, żeś ty nigdy wkoło takiej inteligencji się nie zakręcił. Inaczej. Obrażasz mnie. Ten trik znam od kiedy były w niemczech mistrzostwa kto rozpali przy jak najmniejszej liczbie uderzeń.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverCoś mi się wydaje, żeś ty nigdy wkoło takiej inteligencji się nie zakręcił. Inaczej. Obrażasz mnie. Ten trik znam od kiedy były w niemczech mistrzostwa kto rozpali przy jak najmniejszej liczbie uderzeń.
Nie rozumiem czemu się przyp🤬alasz, chłopca ci brak czy ki c🤬j? Trik piszesz zamiast "trick" - sam się obrażasz ale przecież nie jesteś w stanie tego pojąć pewnie, podobnie jest z nazwą kraju. Zignorowałbym cię ale nie będzie mi tu taki cymbał odnosił się z dupy wziętym wysrywem do mojego komentarza.
To uważasz że jak ktoś po studiach to już pewnie nawet sobie ugotować nie potrafi co nie? Ah ta zasrana inteligencja co rozwija ten świat i wymyśliła np. takie urządzenia żebyś nie musiał do wujka listów pisać, tylko możesz zadzwonić.
Kładź się, bo na 6 zmiana, a w robocie będziesz miał tylko 15 minut przerwy na fajke i bułe z serem.
To uważasz że jak ktoś po studiach to już pewnie nawet sobie ugotować nie potrafi co nie? Ah ta zasrana inteligencja co rozwija ten świat i wymyśliła np. takie urządzenia żebyś nie musiał do wujka listów pisać, tylko możesz zadzwonić.
Kładź się, bo na 6 zmiana, a w robocie będziesz miał tylko 15 minut przerwy na fajke i bułe z serem.
Spać nie możesz bo kortyzolek za wysoko? Zmień swoje życie, pomyśl jeśli potrafisz jeszcze, a potem patrz na to co inni mają do powiedzenia i zastosuj reakcję trzech pytań. A co do roboty, buły etc. to nie mierz innych swoją miarą bo, jak widać, w dupie siedzisz, gówno widzisz i gówno rozumiesz... "inteligencie" szpagatowy.
Nie rozumiem czemu się przyp🤬alasz, chłopca ci brak czy ki c🤬j? Trik piszesz zamiast "trick" - sam się obrażasz ale przecież nie jesteś w stanie tego pojąć pewnie, podobnie jest z nazwą kraju. Zignorowałbym cię ale nie będzie mi tu taki cymbał odnosił się z dupy wziętym wysrywem do mojego komentarza.
Trik, to po polsku sztuczka, i pisze się dokładnie tak jak napisałem. Daj sobie spokój i już się więcej nie kompromituj
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverTrik, to po polsku sztuczka, i pisze się dokładnie tak jak napisałem. Daj sobie spokój i już się więcej nie kompromituj
Jest to zapożyczenie i pisze się "trick", a trik to się nazywa jak cię wujek w dupę tyrknie k🤬sem - pewno ci w pamięć zapadło i stąd takie utrwalenie.
Jest to zapożyczenie i pisze się "trick", a trik to się nazywa jak cię wujek w dupę tyrknie k🤬sem - pewno ci w pamięć zapadło i stąd takie utrwalenie.
Wpisz sobie w PWN i przestań p🤬lić farmazonie
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverWpisz sobie w PWN i przestań p🤬lić farmazonie
Frmazony to ty p🤬lisz. Nawet tego określenia nie umiesz użyć, fajansiarzu. Czerp dalej swoją niewiedzę z PWN i innych żydowskich wydawnictw a daleko zajdziesz - zbłaźnisz się i tyle w temacie.

Frmazony to ty p🤬lisz. Nawet tego określenia nie umiesz użyć, fajansiarzu. Czerp dalej swoją niewiedzę z PWN i innych żydowskich wydawnictw a daleko zajdziesz - zbłaźnisz się i tyle w temacie.
Nick popraw, literówkę masz. Piszę się pener. Gimnazja zlikwidowali ale duch umysłu debila w ciele idioty jest nadal żywy, oto przykład.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverNick popraw, literówkę masz. Piszę się pener. Gimnazja zlikwidowali ale duch umysłu debila w ciele idioty jest nadal żywy, oto przykład.
Powinieneś się wysrać smalcem bo po prostu jesteś przegryw piwniczny i tyle. Po co ja dyskutuję z prymitywną formą życia? Wiadomo, że opluje i osra bo inaczej nie umie...