👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

saves napisał/a:
To lokales. Jest u siebie, więc ma w dupie przepisy. Słusznie dostał gazem po oczach. Jeszcze do kompletu film na policję.
Do siebie to on ma ze 300 kilometrów. Zagaje są w Lubuskim, a PK to Kalisz.

Na moje oko dozwolone 90
P.S.
Ten co wyjechał to cham burak i prostak nie zachował zasad bezpiecznego włączenia się z drogi podporządkowanej. Co za tym idzie mandacik + dodatkowe psychotesty

P.S.
Ten co wyjechał to cham burak i prostak nie zachował zasad bezpiecznego włączenia się z drogi podporządkowanej. Co za tym idzie mandacik + dodatkowe psychotesty

Szeregowiec_Jogi napisał/a:
Na moje oko dozwolone 90
![]()
<obrazek>
P.S.
Ten co wyjechał to cham burak i prostak nie zachował zasad bezpiecznego włączenia się z drogi podporządkowanej. Co za tym idzie mandacik + dodatkowe psychotesty![]()
Mi się zdaje że ten znak oznacza wjazd do miejscowości i nie ma nic wspólnego z ograniczeniem - ile było przed znakiem tyle jest za nim, w tym przypadku wychodzi tak jak mówisz czyli 90, no ale jak ktoś wie lepiej niech mnie poprawi

@sonko
50 by bylo jakby pod zielona tablica byl znak o terenie zabudowanym.
50 by bylo jakby pod zielona tablica byl znak o terenie zabudowanym.
Aqualinespirit napisał/a:
Do siebie to on ma ze 300 kilometrów. Zagaje są w Lubuskim, a PK to Kalisz.
Jak podchodzi krzyczy ŁKS Koziny - Koziny to jedno z osiedli Łodzi
Przecież to Kalisz, ziemie odzyskane, niech się ci potomkowie ukraińców tam biją. Kogo to obchodzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie