Cytat:
Dziś filmik z Maksem, który był twórcą strony obrażającej mnie i moją rodzinę, publikując przeróbki zdjęć i treści pedofilskie. Niech ten film będzie przestrogą, że nikt w internecie nie jest anonimowy, a czyny mogą nieść za sobą bardzo poważne konsekwencje. Ja odstąpiłem od złożenia pozwu o odszkodowanie, bo Maks jest młody i nic chcę rujnować życia całej jego rodzinie. Kara jaką poniesie będzie uderzała bezpośrednio w jego osobę i zapamięta ją na całe życie!!!
Michał Karmowski
loaloa, o ciebie też się pytali...
M................w
2016-12-21, 15:56
TB303 napisał/a:
Jak on całe życie w piwnicy siedzi, czy innym schronie. Rodzice go tam trzymają, by nie stała mu się krzywda, bo jak wiadomo, dzisiejszy świat jest niebezpieczny dla ludzi upośledzonych umysłowo
Hoho wydaje mi się, że jest zupełnie na odwrót
No i dobrze - za buractwo niech zapieprza!
Szacun za takie podejście do sprawy. ! Oby więcej takich ludzi ! Peace !
h................y
2016-12-21, 16:10
no tak, ale próbek hejtu nie pokazał. więc jak mam ocenić słuszność zasądzonej kary?
Skandal
Szkoda, że Michał więcej mówił niż winny. Przyznanie się pełnymi zdaniami do tego co zrobił jest czasami karą psychiczną, która z gnojka i rozpuszczonego dzieciaka może nawrócić go z powrotem na drogę człowieka z zasadami.
Mi ojciec kiedyś powiedział: Używam pasa nie dla dlatego, że chcę cię katować, ale po to żebyś znał granice ludzkiej godności.
sezamkowyRozp🤬ol napisał/a:
Skandal
Sklej już ryj p🤬do, na filmiku nie byłeś taki wygadany.
@up
hehehe mistrzostwo, przyłączam się do życzeń
Niby taki porządny i moralizator a tak naprawdę zero moralne
S................5
2016-12-21, 18:02
thewhitestar napisał/a:
Niby taki porządny i moralizator a tak naprawdę zero moralne
Do tego jeszcze pirat drogowy !
L................y
2016-12-21, 18:17
Mnie kolega się nie podoba. Uważam, że pławi się w wygranej oznajmiając to światu, wg mnie jest mściwy dużo bardziej od jakiejś tam przeciętnej, a satysfakcje przyniosło mu osobiste wymierzenie kary.
Na marginesie, wj🤬i kolesiowi dwie kary, czemu nie trzy? K🤬a, a może 4? c🤬j tam...niech będzie 10 kar.
Nie podoba mi sie akcja, choć wiem i widzę, że jesteście zachwyceni.
s................r
2016-12-21, 18:34
Logiczny napisał/a:
Mnie kolega się nie podoba. Uważam, że pławi się w wygranej oznajmiając to światu, wg mnie jest mściwy dużo bardziej od jakiejś tam przeciętnej...
A tak na logikę co byś ty zrobił? Młodemu byś gałę chapnął, czy jego starym życie zatruł za nieodpowiedzialne działanie latorośli? Czy powiedział byś: -no no, tak nie wolno pisać o mojej rodzinie. Według większości komentujących kara współmierna do czynu.
Czasami korzystam z porad tego kafara odnośnie siłowni. Widać, że jednak względnie ogarnięty jest to człowiek. Można powiedzieć, a mógł zabić! W sumie to myślałem, że będzie jakiś fight w ringu czy coś.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Moim zdaniem trzeba być troszke wychowanym :)Dostaje zdjęcie od kobiety (tymbardziej imtymne )-ono jest tylko moje
Dostaje wp🤬l-myśle dlaczego albo ćwicze żeby juz więcej nei dostać ;]
Szacunek dla gościa.