Cytat:
Dziś filmik z Maksem, który był twórcą strony obrażającej mnie i moją rodzinę, publikując przeróbki zdjęć i treści pedofilskie. Niech ten film będzie przestrogą, że nikt w internecie nie jest anonimowy, a czyny mogą nieść za sobą bardzo poważne konsekwencje. Ja odstąpiłem od złożenia pozwu o odszkodowanie, bo Maks jest młody i nic chcę rujnować życia całej jego rodzinie. Kara jaką poniesie będzie uderzała bezpośrednio w jego osobę i zapamięta ją na całe życie!!!
Michał Karmowski
loaloa, o ciebie też się pytali...
T................3
2016-12-21, 14:19
Maderfakermen napisał/a:
loaloa, o ciebie też się pytali...
Jak on całe życie w piwnicy siedzi, czy innym schronie. Rodzice go tam trzymają, by nie stała mu się krzywda, bo jak wiadomo, dzisiejszy świat jest niebezpieczny dla ludzi upośledzonych umysłowo
buhahahaha... dobre

prawidłowo ja bym doj🤬 nie 400 a 4 tyś godzin
T................3
2016-12-21, 14:22
Dio_1 napisał/a:
4 tyś godzin
4 Tyśęcy? A cóż to za liczba - tyśęcy?
A może chodzi Ci o 4 tysiące godzin "tyś tyś-iów"?
k................k
2016-12-21, 14:29
ciekawe czy mu wcześniej wp🤬lił
Młody ma teraz moralniaka do końca życia.
Ale facet się super w porządku zachował - wielki szacun. I to po tym jak młody nap🤬lał na niego i jego rodzinę. W czasach, kiedy niestety nie ukrywajmy, sporo Polaków ma charakter - "Aby tylko komuś dop🤬lić, uj🤬 i aby inny miał jak najgorzej" ten pokazał klasę.
Bardzo dobrze. W necie można ostro podyskutować, ale osobiste wycieczki, czy wręcz jazda po rodzinie są poniżej jakiegokolwiek poziomu. Zwłaszcza jeśli tak jak ów Max robił to tylko dla hejtu.
T................r
2016-12-21, 15:18
nie wiem co to za gościu ale szacun że szkoli debili młodych!
z................0
2016-12-21, 15:30
Ja bym tak złapał jakiegos leszcza z sadola co obraza JP2, ale mi sie nie chce.
kalijanek napisał/a:
ciekawe czy mu wcześniej wp🤬lił
nie, nie wp🤬lił, zachował się jak cywilizowany człowiek, co więcej odpuścił rodzinie gnojka płacenie odszkodowania. Dla mnie mega pozytywnie
To już z internetów nie zniknie, Maks masz przej🤬e i to ma max'a
Podejrzewam, że Maksiu wolałby od gościa ostry wp🤬l dostać niż wystąpić w takim filmiku. Obciach do końca życia, a w szkole pewnie dużo śmiechu z niego mają. Szacunek dla Michała, kimkolwiek jest.
podpis użytkownika
"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
I stronka "Jaglak" na fb zamknięta
Ma pracować "za karę" u ojca w warsztacie