Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zydu 2024-12-10, 9:10 14
UWAGA - GÓWNO srik-toczkowe ustawione dziadostwo, któryś z sadolowych piwnicznych koniobijców wyszedł z piwnicy i nagrał srik-toka z tatusiem, maseczka u taty żula zapewniła obu anonimowość ......
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-10, 11:40 4
zydu napisał/a:

UWAGA - GÓWNO srik-toczkowe ustawione dziadostwo, któryś z sadolowych piwnicznych koniobijców wyszedł z piwnicy i nagrał srik-toka z tatusiem, maseczka u taty żula zapewniła obu anonimowość ......

ty ! zydu ! Zrozum dziecino przesiąknięta sriktokiem, pejszbukiem i instagównem że, nie wszystko co cię otacza i widzisz to musi być ustawka.

Przynajmniej to mi na ustawkę nie wygląda ty @zydu koniobijco
Zgłoś
Seymouro1908 2024-12-10, 13:09 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

ty ! zydu ! Zrozum dziecino przesiąknięta sriktokiem, pejszbukiem i instagównem że, nie wszystko co cię otacza i widzisz to musi być ustawka.
Przynajmniej to mi na ustawkę nie wygląda ty @ koniobijco

Akurat tutaj też mi to wygląda na ustawkę. Po pierwsze skąd lump miałby wiatrówkę a po drugie to ten co kameruje w momencie jak do niego wycelował to raczej bardziej by się wystraszył.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-10, 13:15 1
Seymouro1908 napisał/a:

Akurat tutaj też mi to wygląda na ustawkę. Po pierwsze skąd lump miałby wiatrówkę a po drugie to ten co kameruje w momencie jak do niego wycelował to raczej bardziej by się wystraszył.

No a mi się wydaje inaczej

Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-10, 14:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
35i 2024-12-10, 15:12 6
Jak byłem młody (i piękny), też miałem taką na korki. Lata 70.

Zgłoś
psyhepl 2024-12-10, 17:28
ściema! do takich spraw wzywa się milicję!
a nie samemu użera z typem, niech śpi w cieple póki może
Zgłoś
xdrt 2024-12-10, 18:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
psyhepl 2024-12-10, 18:19
Zgłoś
smc 2024-12-10, 20:18
Mieszkanie prawem nie, towarem!
Zgłoś
xdrt 2024-12-10, 23:01 1

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-11, 0:34
Podobno puszcza po nocach Zenka na full odbiornik i nie daje ludziom spać.
Zgłoś
zydu 2024-12-11, 13:19 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Przynajmniej to mi na ustawkę nie wygląda ty @ koniobijco

po pierwsze to prosze Pana gilojadzie a po drugie to, zul ma maseczkę ba nową czystą maseczke, bedac brudym i smierdzącym jak dupa twojej starej, to wyróznia ludzi myslących analitycznie , zajmujacych dobrze płatne stanowiska w administracji panstwowej, od bezmózgich gównojadów jak ty, umiejętność łączenia kropek, oraz podcierania dupy po dwójeczce i tak popijam wysmienitą herbatką świeżutkie sushi czekając do 15 żeby móc wsiąść w swoja czarną 7mkę i pojechać do domu nad jeziorem by zabrać swojego psa na spacer do las ( on tez jest lepiej opłacany jak Ty ).
W głebi duszy mam jednak nadzieję, że ty zaczniesz używać mózgu , nie tylko tej autonomicznej części dzięki której np oddychasz a twoja stara zacznie podcierac tylek a teraz idzie oboje wyzywać myślących Polaków od Ruskich onuc
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-11, 13:23 1
zydu napisał/a:

po pierwsze to prosze Pana gilojadzie a po drugie to, zul ma maseczkę ba nową czystą maseczke, bedac brudym i smierdzącym jak dupa twojej starej, to wyróznia ludzi myslących analitycznie , zajmujacych dobrze płatne stanowiska w administracji panstwowej, od bezmózgich gównojadów jak ty, umiejętność łączenia kropek, oraz podcierania dupy po dwójeczce i tak popijam wysmienitą herbatką świeżutkie sushi czekając do 15 żeby móc wsiąść w swoja czarną 7mkę i pojechać do domu nad jeziorem by zabrać swojego psa na spacer do las ( on tez jest lepiej opłacany jak Ty ).
W głebi duszy mam jednak nadzieję, że ty zaczniesz używać mózgu , nie tylko tej autonomicznej części dzięki której np oddychasz a twoja stara zacznie podcierac tylek a teraz idzie oboje wyzywać myślących Polaków od Ruskich onuc

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem