dennissliwa napisał/a:
15 sekund i pół wioski ich goniło. Podoba mi sie to
Też mnie to zaintrygowało, nagle całe stado się zleciało. W 1 świecie człowiek albo w robocie, albo po, zj🤬y je obiadokolacje i przed netflixem, ignorując jakiekolwiek krzyki na zewnątrz, a tu jakby już stali przy drzwiach gotowi na akcję.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
"KRADNĄ KIBLE JAK WYZWOLICIELE ROSJANIE..." boli cie, ze Rosjanie kradną jakies sprzęty (i to nawet nie w Polsce!) a nie boli cie, ze polskie rolnictwo rozk🤬ione jest jakim ukrainskim sk🤬iałym pseudo zbożem. Nie boli cie, ze do tej pory Polska stanowiła monolit i zadne j🤬e multi-kulti nie wchodziło w grę a teraz 1/4 obywateli to nie Polacy?! Taki z ciebie k🤬a patriota - obejrzec mecz reprezentacji, wywiesić flage na 11 listopada a jak kraj jest rozp🤬alany na kawałki to wtedy przymykasz oko. Zalosny jestes człowieku...
LizTruss napisał/a:
boli cie, ze Rosjanie kradną jakies sprzęty (?)
tak putinsynu, a teraz łap to...
Halman napisał/a:
tak putinsynu, a teraz łap to...
Zadaniowany jestes? Mam nadzieje, ze chociaż jestes oplacany - wtedy zrozumiem. Z domu wyniosłeś nienawisc do Polski? Rozumiem - tata blumsztajn a mama z domu Goldstein... tez zrozumiem - czym skorupka za mlodu nasiąknie... ale jeśli tak sam sam z siebie, bez żadnych szekli - nienawidzisz Polski i Polaków to mam nadzieje, ze raczej wczesniej niż później spotka cie za to kara.
LizTruss napisał/a:
Mam nadzieje, ze chociaż jestes oplacany - wtedy zrozumiem
a tobie ile kopiejek wpadło? czy aż cały pozłacany tombakiem rubel?
ten z miotłą najlepszy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
LizTruss napisał/a:
"KRADNĄ KIBLE JAK WYZWOLICIELE ROSJANIE..." boli cie, ze Rosjanie kradną jakies sprzęty (i to nawet nie w Polsce!) a nie boli cie, ze polskie rolnictwo rozk🤬ione jest jakim ukrainskim sk🤬iałym pseudo zbożem.
Za dużo się naczytałeś blumsztajnowej GW i goldsztajnowego TVN, ruski cieciu. I pamiętaj Ukraińcy i Polacy to najbliższe sobie narody, ruskie szmaty natomiast to skundleni azjaci

podpis użytkownika
czarna fortuna
skywalker75 napisał/a:
Za dużo się naczytałeś blumsztajnowej GW i goldsztajnowego TVN, ruski cieciu. I pamiętaj Ukraińcy i Polacy to najbliższe sobie narody, ruskie szmaty natomiast to skundleni azjaci
Co ma do tego GW i TVN? ruskie onuce jak już to czytają tygodnik Od rzeczy (celowo literówka w nazwie) jak właściciele robią wywiad z ruskim ambasadorem, oraz oglądają TVPIS bo tam częściej występuje konfederacja - 5 kolumna sowietów.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.