👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet jak już nie będzie premierem to kasę sobie odłożył a i wygodne stanowisko też dostanie ruda menda za nasze pieniądze
Głupie populistyczne hasełko, stworzone przez niewiele mniej wartego autora.
Fakt, że Donald to kawał ch***, ale to tylko PRowiec.
Kurde PRowiec na stanowisku premiera to tak jak hydraulik na stanowisku IT menagera.
Tusk to zarąbiście wciska kity dlatego takich ludzi jak on potrzebujemy w Brukseli.
Niech mówi jaka to Polska to dobra inwestycja i niech wciska im ściemę jak to dotowanie Polski im się opłaci.
Im się nie opłaci, ale nam tak bo pieniędzy nigdy mało.
Fakt, że Donald to kawał ch***, ale to tylko PRowiec.
Kurde PRowiec na stanowisku premiera to tak jak hydraulik na stanowisku IT menagera.
Tusk to zarąbiście wciska kity dlatego takich ludzi jak on potrzebujemy w Brukseli.
Niech mówi jaka to Polska to dobra inwestycja i niech wciska im ściemę jak to dotowanie Polski im się opłaci.
Im się nie opłaci, ale nam tak bo pieniędzy nigdy mało.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie