Kolor skóry przypadkowy oczywiście

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<C🤬j z tym fejkiem ale powiedzcie mi,za co film Kształt wody,dostał oscara? Przecież to łajno i dno
![]()
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.Łoj jaki ból dupy polaczków, że "ich" film nie dostał Oscara. I żeby sobie poprawić nastroje dobrze trochę ponarzekać na "żydostwo z holiłudu".
Jednak jest jedna rzecz, którą niewątpliwie można nazwać polskim sukcesem - po raz pierwszy udało się wam (no dobra, w koprodukcji) wystawić ciekawy, niebanalny film zamiast pseudopatriotycznego pretensjonalnego gniota, którego jedynymi widzami byłyby szkolne wycieczki zaciągnięte siłą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.Natomiast polskim neonazistom głos podkładają słono opłaceni amerykańscy aktorzy.
Natomiast ty z czarnym k🤬sem w gardle już całkiem nieźle sobie radzisz
Nic z tego. Żaden, nawet nawet najlepszy amerykański aktor nie da rady naśladować akcentu nazipolaczka usiłującego dukać po angielsku.
Nic z tego. Żaden, nawet nawet najlepszy amerykański aktor nie da rady naśladować akcentu nazipolaczka usiłującego dukać po angielsku.