👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda ,że nie widać co było dalej
I jaki łomot dostał bo byłby pewnie Hard

I jaki łomot dostał bo byłby pewnie Hard

Na grata. Gdyby nie alarm to gość by się dowiedział o odwiedzinach Amby kilka godzin po zniknięciu.
Jak widać alarm nie uchroni przed Ambą, ale lepiej mieć niż nie... gówniarzerię odstrasza.
Jak widać alarm nie uchroni przed Ambą, ale lepiej mieć niż nie... gówniarzerię odstrasza.

a kierowca klakson od czego ku*wa ma ? jak by ten co siedział w tym samochodzie zareagował to na pewno wy nie ukradł tego radia

Odpaliłbym to auto i wjechał w bok dacii łamiąc nogi chu*owi!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie