Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Kradzież samochodu w Neapolu
bryzagtw • 2023-02-03, 23:43
Grupa młodych "cammoristów" czyli członków Neapolitańskiej mafii, kradną samochód. Bardzo często robią to właśnie w taki sposób. lub na skuterach, (prawie zawsze z bronią (pistolet, karabiny, noże) Znam kulturę Nepoletańską i powiem Wam że na końcu ofiara kradzieży mówi do tego gościa z bronią, bardzo mocny tekst.: (adda murri mamma se nun t accir) "Przysięgam na życie mojej matki, że Cię znajdę i zabije". Myślę że to mógł być również ktoś z organizacji, bo jak mierzą Ci w głowe z pistoletu, a Ty masz jaja by tak powiedzieć to coś musi być na rzeczy.

Samochód pewnie będzie wykorzystany do rabunku, lub innej czynności przestępczej.

Polecam serial Gomorra

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowyja2.0 2023-02-03, 23:47 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bryzagtw 2023-02-04, 0:01 29
Nowyja2.0 napisał/a:

"Znam kulturę" seriali się naogladales i myślisz, że byłeś ch*j wie gdzie i ch*ja robiłeś widziałeś czy słyszałeś.

Akurat mam dwa obywatelstwa polskie i włoskie, moja mama jest Neapolitanką i całą rodzine mam w tym mieście. Jeżdżę tam dwa razy w roku, więc wyjebuj :]
Więc byłem gdzie gdzieniegdzie , dużo robiłem i dużo słyszałem i znam ludzi ze środowiska, a serial też oglądałem.
Zgłoś
Nowyja2.0 2023-02-04, 0:29 14
bryzagtw napisał/a:

Akurat mam dwa obywatelstwa polskie i włoskie, moja mama jest Neapolitanką i całą rodzine mam w tym mieście. Jeżdżę tam dwa razy w roku, więc wyjebuj :]
Więc byłem gdzie gdzieniegdzie , dużo robiłem i dużo słyszałem i znam ludzi ze środowiska, a serial też oglądałem.

Ależ oczywiście sadol weryfikuje 100%. Ja z Putlerem niedźwiedzie przewracalismy na obozowisku dla beki bo mój pra dziadka to Stalin byłem i widziałem a tak po zatym oglądam rosyjskie seriale i propagandę.

Zgłoś
Dżepetto 2023-02-04, 7:15 7
bryzagtw napisał/a:

Wstawaj, zesrałeś się
Zgłoś
kocur 2023-02-04, 9:19 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juzwa 2023-02-04, 9:42 2
bryzagtw napisał/a:

@bryzagtw Jak ty mi teraz zaimponowałeś!
Zgłoś
ratford 2023-02-04, 9:52 7
ja też mam dwa obywatelstwa, jedno polskie, drugie świebodzińskie
Zgłoś
Budrys2000 2023-02-04, 11:17 9
Byłem w tamtym roku z córką w Neapolu. Spokój, uśmiechnięci ludzie, sielanka. Nigdzie nie czułem się tak bezpiecznie, nawet kamyczki z Wezuwiusza przywiozłem
Zgłoś
Gamonn1 2023-02-04, 12:01 6
Zgłoś
joti 2023-02-04, 16:40
Zgłoś
Bidnyczifo 2023-02-04, 23:07 4
Zwykle łby z pistoletem a nie jakaś tam mafia.Tak się kradnie w płd Ameryce, i jej podobnych dzikich krajów
Zgłoś
S.Cat 2023-02-05, 7:21 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem