Metoda na czarnego wnóczka.
IDobry wnusio zaj🤬 babci dowod aby nie głosowała na PiS... dobrze wychowany
Sayoko napisał/a:
IDobry wnusio zaj🤬 babci dowod aby nie głosowała na PiS... dobrze wychowany
Kolejny jebniety na łeb gdzie wszędzie politykę widzi.Idz biedroniowi op🤬l petarde z połykiem
nie wiem kto głośnik darł p🤬dę mewy czy stara
Konto usunięte
2022-08-12, 3:34
BarmanInternetu napisał/a:
Kolejny jebniety na łeb gdzie wszędzie politykę widzi.Idz biedroniowi op🤬l petarde z połykiem
Już wylizałeś lokalnemu kacykowi pisowskiemu, czy dopiero zamierzasz?
@Sayoko, mwaski
Jesteście debilami od urodzenia czy to po jakimś wypadku. Może jesteście z chowu wsobnego.
Przyjdą takie niedorozwoje i miałczą coś o polityce, pod tematem zupełnie z tym nie związanym.
Babcia ogarnięta nawet. Szybka syrena i cyk z gleby zaraz zatrzymała inny samochód. Mam nadzieję, że nie uciekli daleko, te biedne mudżinki.
Babka się darła jak te mewy
Przyjdzie jeszcze dzień jak wszyscy będziemy sp🤬alać przed tym lewackim sp🤬oleniem i ich pomysłami pod skrzydła mateczki Rosyji.... do k🤬a postkomunistycznego państwa. Jak można rozj🤬 cywilizacje w dwie dekady....
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Cytat:
Sayoko napisał/a:
IDobry wnusio zaj***ł babci dowod aby nie głosowała na PiS... dobrze wychowany
Kolejny jebniety na łeb gdzie wszędzie politykę widzi.Idz biedroniowi opie**ol petarde z połykiem
Kolejny kryptopedał co się zawsze musi przypie******
Ale ta duża mewa głośno krzyczy...
mwaski napisał/a:
Już wylizałeś lokalnemu kacykowi pisowskiemu, czy dopiero zamierzasz?
Ja wylizałe Szefowi PIS OK
dariusp napisał/a:
Kolejny kryptopedał co się zawsze musi przypie******
Od kiedy pedały to wyborcy PIS. Spierbiedroń, Krzywa Morda Tuska Ruska to tak , ale PIS? No nie wydaje mi się