Faceci mają tą poj🤬ą skrytą funkcje w mózgu, że wąchają ręce po drapaniu jajec. A Ci co zaraz się zesrają, że nie to nie p🤬lcie, każdy to robi 😁
Kutazz napisał/a:
Faceci mają tą poj🤬ą skrytą funkcje w mózgu, że wąchają ręce po drapaniu jajec. A Ci co zaraz się zesrają, że nie to nie p🤬lcie, każdy to robi 😁
lepiej niech to ktoś wyjaśni z ewolucyjnego punktu widzenia...

Kutazz napisał/a:
Ja mam jeszcze gorzej. Wącham ręce i później drapię jajca
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Palca po wyjęciu z c🤬y też się wącha ale jeśli nie wkłada się palca a od razu wkłada jęzor to się tym nie przejmujesz
Też tak macie, że jak walniecie kloca, to zaraz zaglądacie do kibla jak wygląda? Przecież wiadomo, że arcydzieła Leonarda tam nie zobacze, a jednak zawsze mimowolnie patrze. Mam chyba coś z banią.
Halman napisał/a:
lepiej niech to ktoś wyjaśni z ewolucyjnego punktu widzenia...
Chodzi o to, że jak poczujesz nieprzyjemny zapach, to będzie to ostrzeżenie przed chorobą.
Tak jak dziewczyny najpierw robią loda, a później dopiero dają dupy. One podświadomie sprawdzają smak spermy, czy dawca materiału genetycznego jest zdrowy.
Kutazz napisał/a:
Ja tak nie robię. Myślę, że właśnie większość normalnych osób nie wącha ręki po swoich jajcach. Po cudzych to co innego
Jak Joachim Löw się macał i wąchał podczas meczu to Niemcy odnosili sukcesy ale potem zrobili z tego skandal i się wszystko zesrało.
K🤬a co za debile, wyjaśnienie jest oczywiste. Wąchasz czy trzeba już umyć jajca, czy jeszcze nie, każdy "Janusz" tak robi, czego nie rozumiecie?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.