Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kutazz 2024-07-27, 17:40 4
Faceci mają tą poj🤬ą skrytą funkcje w mózgu, że wąchają ręce po drapaniu jajec. A Ci co zaraz się zesrają, że nie to nie p🤬lcie, każdy to robi 😁
Zgłoś
Halman 2024-07-27, 17:41
Kutazz napisał/a:

Faceci mają tą poj🤬ą skrytą funkcje w mózgu, że wąchają ręce po drapaniu jajec. A Ci co zaraz się zesrają, że nie to nie p🤬lcie, każdy to robi 😁

lepiej niech to ktoś wyjaśni z ewolucyjnego punktu widzenia...
Zgłoś
Driver19cm 2024-07-27, 17:57 5
Kutazz napisał/a:

Ja mam jeszcze gorzej. Wącham ręce i później drapię jajca

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
darek1234 2024-07-27, 18:00 1
Hm, ale... co ma Proud Mary do filmiku?
Zgłoś
Bejker 2024-07-27, 19:15
Palca po wyjęciu z c🤬y też się wącha ale jeśli nie wkłada się palca a od razu wkłada jęzor to się tym nie przejmujesz
Zgłoś
alojz 2024-07-27, 20:19 3
Też tak macie, że jak walniecie kloca, to zaraz zaglądacie do kibla jak wygląda? Przecież wiadomo, że arcydzieła Leonarda tam nie zobacze, a jednak zawsze mimowolnie patrze. Mam chyba coś z banią.
Zgłoś
smc 2024-07-27, 20:22 3
Halman napisał/a:

lepiej niech to ktoś wyjaśni z ewolucyjnego punktu widzenia...

Chodzi o to, że jak poczujesz nieprzyjemny zapach, to będzie to ostrzeżenie przed chorobą.

Tak jak dziewczyny najpierw robią loda, a później dopiero dają dupy. One podświadomie sprawdzają smak spermy, czy dawca materiału genetycznego jest zdrowy.
Zgłoś
Kroki71 2024-07-27, 20:39 1
Człowiek nie wie z czego tyje....
Zgłoś
PJakPapier 2024-07-27, 21:02 6
Kutazz napisał/a:

Ja tak nie robię. Myślę, że właśnie większość normalnych osób nie wącha ręki po swoich jajcach. Po cudzych to co innego
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-07-27, 22:18 2
Jak Joachim Löw się macał i wąchał podczas meczu to Niemcy odnosili sukcesy ale potem zrobili z tego skandal i się wszystko zesrało.
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-27, 22:22 6
K🤬a co za debile, wyjaśnienie jest oczywiste. Wąchasz czy trzeba już umyć jajca, czy jeszcze nie, każdy "Janusz" tak robi, czego nie rozumiecie?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-27, 22:39 3
Nadaje się na trenera szwabskiej drużyny
Zgłoś
PanFajek 2024-07-27, 22:50 1
Aromat miłości.
Zgłoś
Abibabe 2024-07-27, 22:59 1
Śmierć w męczarniach za jakość nagrania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem