👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł jej Lisowską puścić z Media Expert, ale wtedy moderator musiałby to przerzucić na harda.
Chciałbym zobaczyć minę tego żołnierzyka, gdyby role się odwróciły.
@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali c🤬ja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki ko🤬a matke wyj🤬 w powietrze.

Myślałem że na końcu mu głowa pęknie albo zacznie wymachiwać obrzezanym k🤬sem ale się zawiodłem, nie ma piwa.
Spikeel napisał/a:
@Deprechamurowana ale się nie odwróciły. Złapali c🤬ja to robią z nim co chcą. Ciekawe czy też byłbyś taki wyszczekany jakby taki ko🤬a matke wyj🤬 w powietrze.
A ciekawe, czy ty byłbyś za to pełen uśmiechu, gdyby tak jakiś pajac najechał twój kraj i upokarzał Cię przed kamerką. We mnie by się zagotowało i modliłbym się, żeby mnie wypuścili bo chciałbym się odegrać. Może przez takie akcje Ci debile, chętniej się rozp🤬alają w atakach samobójczych. I nie, nie bronie sz🤬ych. Po prostu patrze przez swój pryzmat, jak ja bym się czuł na jego miejscu.
Ps. Koleś wygląda na typowego wieśniaka, który ma wyj🤬e na tą całą wojenkę. (Ale to tylko moje zdanie).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie