W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku. Wewnątrz oprócz kluczy znajdował się chory któremu przyjechali pomóc. Starszy pan spędził w nagrzanym aucie w upał około 30minut zanim jego syn nie wyj🤬 szyby deskorolką. Witamy w Polsce.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
psyhepl napisał/a:
Ale sprawa z pawulonem miała miejsce ponad 20 lat temu i była to głośna sprawa na całą Polskę
Wątpię żeby ten proceder trwał nadal
Dlatego teraz koszą skóry metodą na "kluczyki".
argen64 napisał/a:
Jak psa zobaczą zamkniętego w czyimś aucie, to wybijają szybę praktycznie natychmiast.
Z takimi to trzeba krótko, oko na maroko i do widzenia sadol.pl/pies-w-aucie-vt478136.htm
To żadne pogotowie... Tylko prywatna taksówka do wożenia chorych ludzi.
psyhepl napisał/a:
Ale sprawa z pawulonem miała miejsce ponad 20 lat temu i była to głośna sprawa na całą Polskę
Wątpię żeby ten proceder trwał nadal
Czyli panowie związani z tą sprawą niedługo wyjdą. A wydaje się jakby to było wczoraj.
Nie wierzę...
Ale jak już: "W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku."
NIE załoga! tylko kierowca debil ! Czego nie rozumiesz....
Ale jak już: "W Krakowie załoga ambulansu zatrzasnęła kluczyki w środku."
NIE załoga! tylko kierowca debil ! Czego nie rozumiesz....
Piszecie jakby nikt z was kluczyków sobie nie zatrzasnął w aucie .
Wiecie ile taka szyba kosztuje????? To się nie mieści w rubryka....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Wiecie ile taka szyba kosztuje????? To się nie mieści w rubryka....
200 - 300 złotych
A mi mówili by tłuc przednia bo tańsza niż boczna. Aktualne to? bo to wiede z sprzed 15 lat.
Banda głąbów. Mam ziomka, który pracuje na karetce jako sanitariusz. Ten tłuk do dzisiaj nie zna tabliczki mnożenia. Tam przyjmują byle kogo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie