To zdjęcie zostało zrobione przez polskiego fotografa- Marcina Ryczka. Uważam, że zdjęcie to wygrało Internet w dniu 05.02, gdy zostało opublikowane.
Cytat z pewnego źródła:
The image has gone viral online, amassing over 4400 net upvotes on Reddit (which is astronomical) and over 4,500 likes and 2,500 shares on Facebook as well.
jak ten fotograf uchwyci, jak te ptaki zadziobują tego goscia to wtedy wrzucaj
Cytat:
wygrało Internet
dzieci neo też wygrały
Myślałem że to małpa karmi te ptaki
Konto usunięte
2013-02-14, 20:22
Dałbym Ci piwo, ale już jednemu tutaj za to postawiłem
Konto usunięte
2013-02-14, 20:43
Zapomniałeś dodać że już National chce taką okładke i dostał mnóstwo propozycji z zagranicznych firm o współprace. Koleś po prostu trafił w totka w fotografi. Najwięksi krytycy ocenili to zdjęcie kolokwialnie mówiąc jako "wyk🤬iste"
Ni c🤬ja, zaraz ktoś się tutaj dopatrzy Photoshopa
podpis użytkownika
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
maciekawski napisał/a:
Ni c🤬ja, zaraz ktoś się tutaj dopatrzy Photoshopa
No pewnie, że fotoszop bo nie ma ani jednego gówna na tym śniegu.
Mistrzostwo. Gratulacje autorowi zdjęcia.
Konto usunięte
2013-02-14, 21:24
a kaczki jak zwykle nie pasują
Konto usunięte
2013-02-14, 21:27
To jest arcydzieło, którym można się chwalić przed światem, a wy p🤬licie jak potłuczeni o gównach na śniegu czy zadziobujących łabędziach.
wyfotoszopowane, na tym śniegu na bank było pełno psich gówien.
Konto usunięte
2013-02-14, 21:31
wydaje mi się że zdjęcie zrobione z mostu grunwaldzkiego na stronę wisły po drugiej stronie od wawelu.
Co w tym zdjęciu jest tak niezwykłego?
Najlepsze jest to, że żeby zrobić zajebiste zdjęcie (np jak to) nie trzeba być dobrym fotografem, tylko znaleźć się w dobrym miejscu w dobrym czasie. W ogole chyba tak jest w fotografii.