podpis użytkownika
Aliendlatego właśnie nie jestem kibicem bo nie chce być takim wyklętym pedałem jak oni p🤬lone murzyny z nożami słuchające z🤬b-hopu polska piłka to gówno ciota i c🤬j a każdy kto sie interesuje tym polskim gównem to wyklęty pedał z rozregulowaną dupą co go stara z psem na gnoju zrobiła jak można być takim z🤬bem stare c🤬je a pod kopułą taczka gnoju
Ekhm...

I Cracowia, i Wisła, to c🤬jowe drużyny, a ich kibole to zwykłe debile
każda polska drużyna jest c🤬jowa

Ekhm...
nie wiem co ty tam zabełkotałeś ale sam przyznaj no czy oni są normalni ?? widziałeś kiedykolwiek takich z🤬bów no nie wiem w skokach narciarskich albo w siatkówce albo na jakichś rajdach?? to jest k🤬a jakiś kosmos oni na przeciwko kibiców z innych sportów wyglądają jakby tydzień temu jebnęli gdzieś pod Krakowem w meteorycie i wyleźli z niego

[ Dodano 2025-05-09, 21:05 ]
Ekhm...
to trzeba potępiać to trzeba j🤬 wyśmiewać oni muszą wiedzieć że są gorsi że są polskimi białymi murzynami że są gównem
nie wiem co ty tam zabełkotałeś ale sam przyznaj no czy oni są normalni ?? widziałeś kiedykolwiek takich z🤬bów no nie wiem w skokach narciarskich albo w siatkówce albo na jakichś rajdach?? to jest k🤬a jakiś kosmos oni na przeciwko kibiców z innych sportów wyglądają jakby tydzień temu jebnęli gdzieś pod Krakowem w meteorycie i wyleźli z niego z🤬by to jakaś tragedia jest
to trzeba potępiać to trzeba j🤬 wyśmiewać oni muszą wiedzieć że są gorsi że są polskimi białymi murzynami że są gównem
Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa

Ale kibicowania - juz nie do końca..
gaz i bron do tego trzeba miec zawsze pod reka wtedy tacy twardziele z zelastwem piszcza jak male qrwy
na trzech powodzenia, jeszcze obskoczysz wp🤬l własnym sprzętem
Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa
Ale kibicowania - juz nie do końca..
kibicowanie też jest c🤬jowe bo jak można jechać nasty raz na mecz reprezentacji Polski za drużyną która ma wyj🤬e na grę albo p🤬lić że będziemy mistrzami świata bo nasza pseudodrużyna dostała się na mundial ostatkiem sił po wyczerpującym meczu wygranym w karnych z jakąś Mołdawią Litwą czy inną Estonią jeszcze ta jazda że to nasz sport narodowy hehehehehe a wyników zero wstyd jak c🤬j oni srają na swoich kibiców od 35 lat żadnego medalu