Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RzepeeeK 2025-05-09, 20:36 3
jebac ta wisle j🤬a!!! co k🤬a do maloltow dymi!!!! kozaku wyskocz do kibicow a nie maotow na orliku
Zgłoś
Qubec 2025-05-09, 20:37 2
Jak mawiał Smuda w Krakowie bez zmian
Zgłoś
mlotnakacapy 2025-05-09, 20:39 1
gaz i bron do tego trzeba miec zawsze pod reka wtedy tacy twardziele z zelastwem piszcza jak male qrwy
Zgłoś
darek1234 2025-05-09, 20:43 3
I Cracowia, i Wisła, to c🤬jowe drużyny, a ich kibole to zwykłe debile
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 20:58 13
dlatego właśnie nie jestem kibicem bo nie chce być takim wyklętym pedałem jak oni p🤬lone murzyny z nożami słuchające z🤬b-hopu polska piłka to gówno ciota i c🤬j a każdy kto sie interesuje tym polskim gównem to wyklęty pedał z rozregulowaną dupą co go stara z psem na gnoju zrobiła jak można być takim z🤬bem stare c🤬je a pod kopułą taczka gnoju
Zgłoś
ALIEN0402 2025-05-09, 20:59 5
Ale p🤬dy do małolatów z maczetami. Widać jakie geroje. Pewnie r🤬ają się w dupe wzajemnie a najmniejszy bierze z dupy do buzi

podpis użytkownika

Alien
Zgłoś
JoSeed 2025-05-09, 20:59
KartonowyTutek napisał/a:

dlatego właśnie nie jestem kibicem bo nie chce być takim wyklętym pedałem jak oni p🤬lone murzyny z nożami słuchające z🤬b-hopu polska piłka to gówno ciota i c🤬j a każdy kto sie interesuje tym polskim gównem to wyklęty pedał z rozregulowaną dupą co go stara z psem na gnoju zrobiła jak można być takim z🤬bem stare c🤬je a pod kopułą taczka gnoju

Ekhm...
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 20:59 9
darek1234 napisał/a:

I Cracowia, i Wisła, to c🤬jowe drużyny, a ich kibole to zwykłe debile

każda polska drużyna jest c🤬jowa samo interesowanie się polskim futbolem jest c🤬jowe
Zgłoś
Pawel1234521 2025-05-09, 21:01 2
@ThunderZ: No właśnie. Zamiar użycia. W zależności od sytuacji można interpretować sobie dowolnie. Pamiętam kiedy stałem na „bramkach” i naj🤬ismy chłopa który przybiegł z maczetą i z kilkoma kolegami. Manager klubu chciał zgłosić zajście, ale milicja stwierdziła że maczetę można mieć. Najpewniej był to konfident jakich pełno w Gdańsku
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 21:02 2
JoSeed napisał/a:

Ekhm...

nie wiem co ty tam zabełkotałeś ale sam przyznaj no czy oni są normalni ?? widziałeś kiedykolwiek takich z🤬bów no nie wiem w skokach narciarskich albo w siatkówce albo na jakichś rajdach?? to jest k🤬a jakiś kosmos oni na przeciwko kibiców z innych sportów wyglądają jakby tydzień temu jebnęli gdzieś pod Krakowem w meteorycie i wyleźli z niego z🤬by to jakaś tragedia jest

[ Dodano 2025-05-09, 21:05 ]
JoSeed napisał/a:

Ekhm...

to trzeba potępiać to trzeba j🤬 wyśmiewać oni muszą wiedzieć że są gorsi że są polskimi białymi murzynami że są gównem
Zgłoś
JoSeed 2025-05-09, 21:13 1
KartonowyTutek napisał/a:

nie wiem co ty tam zabełkotałeś ale sam przyznaj no czy oni są normalni ?? widziałeś kiedykolwiek takich z🤬bów no nie wiem w skokach narciarskich albo w siatkówce albo na jakichś rajdach?? to jest k🤬a jakiś kosmos oni na przeciwko kibiców z innych sportów wyglądają jakby tydzień temu jebnęli gdzieś pod Krakowem w meteorycie i wyleźli z niego z🤬by to jakaś tragedia jest
to trzeba potępiać to trzeba j🤬 wyśmiewać oni muszą wiedzieć że są gorsi że są polskimi białymi murzynami że są gównem

Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa
Ale kibicowania - juz nie do końca..
Zgłoś
TheLunarProject 2025-05-09, 21:23
mlotnakacapy napisał/a:

gaz i bron do tego trzeba miec zawsze pod reka wtedy tacy twardziele z zelastwem piszcza jak male qrwy

na trzech powodzenia, jeszcze obskoczysz wp🤬l własnym sprzętem
Zgłoś
pazuzu 2025-05-09, 21:28 6
Typ zabija siekierą, tu typki z maczetami. Z takimi debilami nie potrzebujemy islamistów żeby mieć ostre akcje
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 21:29 6
JoSeed napisał/a:

Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa
Ale kibicowania - juz nie do końca..

kibicowanie też jest c🤬jowe bo jak można jechać nasty raz na mecz reprezentacji Polski za drużyną która ma wyj🤬e na grę albo p🤬lić że będziemy mistrzami świata bo nasza pseudodrużyna dostała się na mundial ostatkiem sił po wyczerpującym meczu wygranym w karnych z jakąś Mołdawią Litwą czy inną Estonią jeszcze ta jazda że to nasz sport narodowy hehehehehe a wyników zero wstyd jak c🤬j oni srają na swoich kibiców od 35 lat żadnego medalu ale to ma być nasz narodowy sport i c🤬j choćby skały srały walimy w to kasę przez 35 lat na darmo no bo po c🤬j zamiast zj🤬ej piłki to dofinansować np skoki czy siatkówkę czy biegi czy ręczną tam zawsze jest albo źle albo dobrze a w zj🤬ej piłce nożnej zawsze c🤬jnia piłkarze się nie starają bo wiedzą że kibic i tak przyjedzie na następny mecz choćby dostali 8 do zera te z🤬by co tym zarządzają przez 35 lat brali kasę z sakwy państwowej i nic nie zrobili to na co ta kasa szła?? tego pytania nie zada żaden polski kibic jedynego polskiego narodowego sportu bo jest zbyt głupi i tak już w 2026 Polska będzie mistrzem świata standardowo 2 mecze w dupę ostatni wygrany i do domu a kibice i tak pojadą bo są debilami sponsorują całe to gówno i co nie jest tak??
Zgłoś
kezman 2025-05-09, 21:38
Miałem dziś akcje w Łódzkim,c🤬le zajeżdżały mi drogę i pytali czy to ja zmazałem im graffiti.Szukają wrażeń,mocni w grupie i z sprzętem p🤬dy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie