dlatego właśnie nie jestem kibicem bo nie chce być takim wyklętym pedałem jak oni p🤬lone murzyny z nożami słuchające z🤬b-hopu polska piłka to gówno ciota i c🤬j a każdy kto sie interesuje tym polskim gównem to wyklęty pedał z rozregulowaną dupą co go stara z psem na gnoju zrobiła jak można być takim z🤬bem stare c🤬je a pod kopułą taczka gnoju
gruby na bramkę i orientuj się tam

trzeba mieć sprany beret albo być bardzo upośledzonym ruchowo, żeby tak nienawidzić jakiejś dyscypliny
gruby na bramkę i orientuj się tam
trzeba mieć sprany beret albo być bardzo upośledzonym ruchowo, żeby tak nienawidzić jakiejś dyscypliny
albo zobaczyć mecze polskiej ligii i zobaczyć kibiców wyklętych

ty to chyba kolega tamtych z filmiku... noo i nie podobasz mi się

oczywiście nie ma powodów żadnych żeby nie lubić tej dyscypliny

Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa
Ale kibicowania - juz nie do końca..
Kibicowanie jeszcze bardziej pedalskie. Kibole się idą nap🤬lać, a wy cioty idziecie oglądac jak 22 pedałów kopie kawałek plastiku i kasuje za to przej🤬e pieniądze.
A matoły się cieszą i k🤬a płacą za to.
Zartuje chedozyc ich
@: No właśnie. Zamiar użycia. W zależności od sytuacji można interpretować sobie dowolnie. Pamiętam kiedy stałem na „bramkach” i naj🤬ismy chłopa który przybiegł z maczetą i z kilkoma kolegami. Manager klubu chciał zgłosić zajście, ale milicja stwierdziła że maczetę można mieć. Najpewniej był to konfident jakich pełno w Gdańsku
ja miałem w bagażniku cały sprzęt ogrodowy siekiera motyki kopaczka i mówię do typa że z działki wracam a nie odwalam hobbita co w mieście na jeziorze dostali krasnoludy broń takiego typu haha

Między innymi dlatego mam pozwolenie na broń ...
Tyle, że to Polska i na jednego mądrego prokuratora który ze zrozumieniem umorzy znajdziesz 15 takich, którzy przybiją zabójstwo lub usiłowanie.
[ Dodano: 2025-05-10, 01:11 ]
Prawdziwi patrioci tylko oni nas obronia jak wybuchnie wojna.
Zartuje chedozyc ich
To raczej trzeba będzie się prędzej bronić przed nimi niż przed orkami z wschodu. Nie zdziwił bym się jakbyśmy sami orków prosili o sprzęt bo sk🤬ysyny żyć nie dają.
każda polska drużyna jest c🤬jowa samo interesowanie się polskim futbolem jest c🤬jowe
Interesowanie sie klubami i piłką to ciota i c🤬j !