Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lukpogromca 2025-05-09, 21:39
KartonowyTutek napisał/a:

dlatego właśnie nie jestem kibicem bo nie chce być takim wyklętym pedałem jak oni p🤬lone murzyny z nożami słuchające z🤬b-hopu polska piłka to gówno ciota i c🤬j a każdy kto sie interesuje tym polskim gównem to wyklęty pedał z rozregulowaną dupą co go stara z psem na gnoju zrobiła jak można być takim z🤬bem stare c🤬je a pod kopułą taczka gnoju

gruby na bramkę i orientuj się tam
trzeba mieć sprany beret albo być bardzo upośledzonym ruchowo, żeby tak nienawidzić jakiejś dyscypliny
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 21:43 3
lukpogromca napisał/a:

gruby na bramkę i orientuj się tam
trzeba mieć sprany beret albo być bardzo upośledzonym ruchowo, żeby tak nienawidzić jakiejś dyscypliny

albo zobaczyć mecze polskiej ligii i zobaczyć kibiców wyklętych

ty to chyba kolega tamtych z filmiku... noo i nie podobasz mi się

oczywiście nie ma powodów żadnych żeby nie lubić tej dyscypliny
Zgłoś
BambiPMT 2025-05-09, 22:03 7
JoSeed napisał/a:

Ależ zgadzam się w kwestii kibolstwa
Ale kibicowania - juz nie do końca..

Kibicowanie jeszcze bardziej pedalskie. Kibole się idą nap🤬lać, a wy cioty idziecie oglądac jak 22 pedałów kopie kawałek plastiku i kasuje za to przej🤬e pieniądze.
A matoły się cieszą i k🤬a płacą za to.
Zgłoś
Bangladesz123 2025-05-09, 22:13 2
Prawdziwi patrioci tylko oni nas obronia jak wybuchnie wojna.
Zartuje chedozyc ich
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-09, 22:34
Pawel1234521 napisał/a:

@: No właśnie. Zamiar użycia. W zależności od sytuacji można interpretować sobie dowolnie. Pamiętam kiedy stałem na „bramkach” i naj🤬ismy chłopa który przybiegł z maczetą i z kilkoma kolegami. Manager klubu chciał zgłosić zajście, ale milicja stwierdziła że maczetę można mieć. Najpewniej był to konfident jakich pełno w Gdańsku

ja miałem w bagażniku cały sprzęt ogrodowy siekiera motyki kopaczka i mówię do typa że z działki wracam a nie odwalam hobbita co w mieście na jeziorze dostali krasnoludy broń takiego typu haha
Zgłoś
kurt_94 2025-05-09, 22:48 2
tak Kraków i ich kluby to pedał, widać na filmie gaz maczeta a oponent ma gołe ręce k🤬a komedia więcej strachu niż akcji. Te kibole to widocznie mają małe k🤬sy i mózgi, niepełnosprawni
Zgłoś
slodkapusia 2025-05-09, 23:02
Co za ciule z maczetami
Zgłoś
Archimond 2025-05-09, 23:13
Idzie z maczetą i chodźcie się bić. Jakby trafił na stara gwardie to by mu ta maczetę w dupe wsadzili a później kazali lizac
Zgłoś
worms84 2025-05-09, 23:32
Sytuacje bywają różne , w tej ewidentnie nie było potrzeby latać z maczetą . Skąd to wiem? Nie została użyta. Chłopaki z gangu do utylizacji, a gówniak zmądrzał, nie ważne czy zawinił czy nie.
Zgłoś
kalliber1988 2025-05-09, 23:42
Między innymi dlatego mam pozwolenie na broń ...
Zgłoś
vortexture 2025-05-10, 0:43 6
kalliber1988 napisał/a:

Między innymi dlatego mam pozwolenie na broń ...

Tyle, że to Polska i na jednego mądrego prokuratora który ze zrozumieniem umorzy znajdziesz 15 takich, którzy przybiją zabójstwo lub usiłowanie.
Zgłoś
silwerbalk 2025-05-10, 1:08 2
Wisła wisła z c🤬ja wytrysła..... J🤬 nożowników

[ Dodano: 2025-05-10, 01:11 ]
Bangladesz123 napisał/a:

Prawdziwi patrioci tylko oni nas obronia jak wybuchnie wojna.
Zartuje chedozyc ich

To raczej trzeba będzie się prędzej bronić przed nimi niż przed orkami z wschodu. Nie zdziwił bym się jakbyśmy sami orków prosili o sprzęt bo sk🤬ysyny żyć nie dają.
Zgłoś
SQUOR 2025-05-10, 1:20 1
"Co wy tu k🤬a w piłkę gracie? Pedały j🤬e" hahaha przepiękne.lol
Zgłoś
eliveruss 2025-05-10, 2:44
Ahh, gdyby była choć jedna przypadkowa osoba obok z dziewiątką przy pasie...
Zgłoś
PutinToSmiec 2025-05-10, 3:15 4
KartonowyTutek napisał/a:

każda polska drużyna jest c🤬jowa samo interesowanie się polskim futbolem jest c🤬jowe

Interesowanie sie klubami i piłką to ciota i c🤬j !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie