Jako mieszkaniec Krakowa jestem zniesmaczony poczynaniami młodych ludzi ale to dzięki nim mamy co oglądać na sadisticu
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Do póki Polacy sami będą się mordować na wzajem to NASZA POLSKA NIGDY NIE BĘDZIE WOLNA ! Widzę to na przykładzie 3-miasta (Arka i Lechia). Po co te awantury ? Lepiej spojrzeć na skale światową , zobaczyć co dzieje się z innymi krajami, hordy islamskiego ścierwa przybywają do Europy , nikt z tym nic nie robi. Proszę , jeśli ktoś to przeczyta niech wyleje swoją złość na zdrajców Polskości.. Niedługo nikt z was nie będzie patrzeć na to z jakiego klubu jest tylko na to czy jesteśmy jeszcze w stanie obronić się przed dziczą . Przykładem takich problemów mogą być Niemcy , Francja , Wielka Brytania , Belgii . Brońcie tego co wasze , tego co nam się należy !
konto usunięte
2013-01-02, 22:27
KoTu, Nie chodzi o to żeby sami się pozabijali , to właśnie tacy ludzie będą bronić Ojczyzny gdy przyjdzie na to czas. Problemem jest to że są zaślepieni gniewem do samych siebie , od wielu lat się ze sobą spierają i trzeba to zmienić. Nie możemy pozwolić na szykanowania ze strony obcych. Jesteśmy obrażani przez dużą ilość państw , ludzie są karmieni telewizyjnymi kłamstwami. Jeśli chcecie walczyć w słusznej sprawie to wstąpcie w szeregi ONR ! Każdy z nas w coś wierzy , nie jesteśmy cholernym ISLAMEM żeby mordować się na wzajem ponieważ tak "musi być". To nie jest dobre rozwiązanie . Kibice są dla mnie wartościowymi ludźmi. Kiedyś też się biłem za klub ale doceniłem wartość swojej ojczyzny i to że powoli umiera bez nas. Ginie z braku przejawów patriotyzmu ze strony młodzieży. Bądźcie sobie kibicami , kochajcie swoje kluby ale nie bądźcie ignorantami i mordercami Polskości , gdy umiera Polak , ginie część naszej ojczyzny. Dzisiaj jest 74 rocznica śmierci Romana Dmowskiego który pokazał co to jest prawdziwy Narodowiec , Nacjonalista.
Gdyby pieniądze idące na pożal się Boże "futbol" przeznaczyć na rozwój medycyny to pewnie mielibyśmy już lekarstwo na raka, AIDS i podobne ... A tych "FANÓW" proponuję zamknąc na narodowym i czekać na deszcz...
konto usunięte
2013-01-05, 20:17
Pozdrowienia dla Cracovii z Pyrlandii... 17 minie drugi rok!