Jako mieszkaniec Krakowa jestem zniesmaczony poczynaniami młodych ludzi ale to dzięki nim mamy co oglądać na sadisticu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do póki Polacy sami będą się mordować na wzajem to NASZA POLSKA NIGDY NIE BĘDZIE WOLNA ! Widzę to na przykładzie 3-miasta (Arka i Lechia). Po co te awantury ? Lepiej spojrzeć na skale światową , zobaczyć co dzieje się z innymi krajami, hordy islamskiego ścierwa przybywają do Europy , nikt z tym nic nie robi. Proszę , jeśli ktoś to przeczyta niech wyleje swoją złość na zdrajców Polskości.. Niedługo nikt z was nie będzie patrzeć na to z jakiego klubu jest tylko na to czy jesteśmy jeszcze w stanie obronić się przed dziczą . Przykładem takich problemów mogą być Niemcy , Francja , Wielka Brytania , Belgii . Brońcie tego co wasze , tego co nam się należy !
konto usunięte
2013-01-02, 22:27
KoTu, Nie chodzi o to żeby sami się pozabijali , to właśnie tacy ludzie będą bronić Ojczyzny gdy przyjdzie na to czas. Problemem jest to że są zaślepieni gniewem do samych siebie , od wielu lat się ze sobą spierają i trzeba to zmienić. Nie możemy pozwolić na szykanowania ze strony obcych. Jesteśmy obrażani przez dużą ilość państw , ludzie są karmieni telewizyjnymi kłamstwami. Jeśli chcecie walczyć w słusznej sprawie to wstąpcie w szeregi ONR ! Każdy z nas w coś wierzy , nie jesteśmy cholernym ISLAMEM żeby mordować się na wzajem ponieważ tak "musi być". To nie jest dobre rozwiązanie . Kibice są dla mnie wartościowymi ludźmi. Kiedyś też się biłem za klub ale doceniłem wartość swojej ojczyzny i to że powoli umiera bez nas. Ginie z braku przejawów patriotyzmu ze strony młodzieży. Bądźcie sobie kibicami , kochajcie swoje kluby ale nie bądźcie ignorantami i mordercami Polskości , gdy umiera Polak , ginie część naszej ojczyzny. Dzisiaj jest 74 rocznica śmierci Romana Dmowskiego który pokazał co to jest prawdziwy Narodowiec , Nacjonalista.
Gdyby pieniądze idące na pożal się Boże "futbol" przeznaczyć na rozwój medycyny to pewnie mielibyśmy już lekarstwo na raka, AIDS i podobne ... A tych "FANÓW" proponuję zamknąc na narodowym i czekać na deszcz...
konto usunięte
2013-01-05, 20:17
Pozdrowienia dla Cracovii z Pyrlandii... 17 minie drugi rok!