Jako mieszkaniec Krakowa jestem zniesmaczony poczynaniami młodych ludzi ale to dzięki nim mamy co oglądać na sadisticu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-02, 13:18
obraz polskiej biedy - kibole w dresach na zasiłku u mamusi - czy można być bardzie żałosnym
konto usunięte
2013-01-02, 13:24
Ku pamięci Człowieka
konto usunięte
2013-01-02, 13:46
M@peT napisał/a:
Też jestem z Krakowa, powiedz mi kojarzysz te miejsca?
Wiem, że na drugim filmie jest koszykarska a na czwartym egzekucja na Tomku C. Kurdwanów.
To co gonią typka i się przewraca 2010 rok nowa huta
Ten moment gdy zaczynaja się ciąć 1v1 to Krakowski Ośrodek Ruchu Drogowego
Lupido napisał/a:
@krzych02
/watch?v=jr5HI3kYQ4Y
Właśnie za muzykę chciałem dać piwo, ale się rozmyśliłem widząc filmik
Dzięki wielkie.
konto usunięte
2013-01-02, 15:29
jek sie nazywa ten kawalek ????????
Powinni pałować to całe kibolstwo do nieprzytomności bez względu na przynależność klubową.W mordę a potem do kamieniołomu
konto usunięte
2013-01-02, 15:47
kadx
2013-01-02, 16:16
Szeryfian napisał/a:
I dla takich kretynów stawia się nowe, widownie na stadionach itd. z których i tak nie skorzysta przeciętny obywatel bo boi się iść na mecz.
Sory ale musisz być zwykłą ciotą jeśli boisz się iść na mecz bo naoglądałeś się filmików na necie.
Szeryfian napisał/a:
I dla takich kretynów stawia się nowe, widownie na stadionach itd. z których i tak nie skorzysta przeciętny obywatel bo boi się iść na mecz.
Jakoś w Anglii, we Włoszech, Francji, Grecji, Holandii też stawiają nowe stadiony, a wcale bezpieczniej tam nie jest niż w Polsce w środowisku chuliganów.
konto usunięte
2013-01-02, 17:59
Pierwsza akcja przy czerwonej klatce to Bohaterów Września obok banku PKO.
@m@pet: akcja w filmiku zaczynającym się od 15s toczy się na os. Bohaterów Września w Nowej Hucie, w tle widać Kombatantów, drugi filmik, od 1:20s przedstawia akcję przed ośrodkiem WORD przy ulicy koszykarskiej, 1:50 to bodajże os. Dywizion 303.
zawsze byłem przekonany że taka stypa może być tylko w Rosji albo u allahów. Nie będę nawet pisał, że ch im w d albo coś, szkoda słów.
Czajol3 napisał/a:
obraz polskiej biedy - kibole w dresach na zasiłku u mamusi - czy można być bardzie żałosnym
Można !!! Wystarczy dodatkowo być rudym i piegowatym
Dać policji ostrą amunicje i niech strzelaja jak do kaczek , będzie spokoj a i idiotów mniej .
konto usunięte
2013-01-02, 20:38
Szeryfian napisał/a:
dziecko tewuenu.