konto usunięte
2013-01-02, 10:05
no proszę nie tylko na wsi problemy rozwiązuje się nożem i kasetami - jaki kraj taka wieś
Ja kiedyś dostałem kilka ciosów w potylicę tak z zaskoczenia, bo nie 'pożyczyłem' na piwo, a sam nie miałem kasy i laptopa stracić nie zamierzałem. Bez większego zastanowienia wyciągnąłem sprężynowca, rozłożyłem w czasie zamachu i po szybkim zastanowieniu zgiąłem nadgarstek, by nie wbić się po rękojeść w skroń, tylko zrobić szramę na policzku rzeczonego agresora. Zwiewał w podskokach jak jakaś sarenka - chyba się takiej obrony nie spodziewał.
Oczywiście ruchliwa ulica, ludzie idą 50m dalej, auta 2m dalej w korku - jak zwykle nikt się nie interesuje.
Ale i tak lubię mieszkać w Krakowie, choć to miasto jest nudne po 20 latach.
konto usunięte
2013-01-02, 10:19
Jakie są statsy ( wyniki ) na showscores pomiedzy krakowskimi fanklubami? Moze ktos wcisnąć tab?
konto usunięte
2013-01-02, 10:24
a bo to tylko w krakowie? to standard i nic z tym nie zrobisz, od zawsze i wszędzie jest tak samo a na antarktydzie w dodatku zimno
Co to za kawałek, bo ten wokal fajny (to percival ?)
konto usunięte
2013-01-02, 11:23
Takie rzeczy nie tylko na Nowej Hucie... Mieszkam na Azorach i wyjście z mieszkania wieczorem lub w nocy wiąże się z poważnym ryzykiem, a już nie wspomnę co się działo po derbach...
konto usunięte
2013-01-02, 11:49
@krzych02
/watch?v=jr5HI3kYQ4Y
Właśnie za muzykę chciałem dać piwo, ale się rozmyśliłem widząc filmik