Chcesz kawe?
Chętnie.
O nie, rozładował się moj srajfon! Kawy nie będzie.
Chętnie.
O nie, rozładował się moj srajfon! Kawy nie będzie.

Po zakupie pewnie przez najbliższy tydzień w ogóle bym nie spał

A wszystko (każdy wynalazek) po to, żeby amerykanom urosły bardziej dupy !
Jakoś nie podnieca mnie to, większą satysfakcje mam jak taką kawusię zrobię sam własnym wysiłkiem, a i kobieta wtedy ma inne zdanie o mnie

Jakoś nie podnieca mnie to, większą satysfakcje mam jak taką kawusię zrobię sam własnym wysiłkiem, a i kobieta wtedy ma inne zdanie o mnie

elvin napisał/a:
![]()
Jakoś nie podnieca mnie to, większą satysfakcje mam jak taką kawusię zrobię sam własnym wysiłkiem, a i kobieta wtedy ma inne zdanie o mnie![]()
No zalanie kawy wodą to nie lada wyczyn jest. A sznurówki w bucikach sam wiążesz?

elvin napisał/a:
![]()
Jakoś nie podnieca mnie to, większą satysfakcje mam jak taką kawusię zrobię sam własnym wysiłkiem, a i kobieta wtedy ma inne zdanie o mnie![]()
Espresso sobie zalejesz? Zajebisty jesteś

wypilem ze 7 piw o 8 musze wstac i za c🤬ja nie wiem o co w tym filmie chodzli,, to jakas k🤬a reklama ?

K🤬a mać, a ja przeczytałem tytuł tematu jako "Kran do krowy" i postanowiłem, że nie oglądam, bo to musi być głupie
PS Właściwie i tak to jest głupie.

PS Właściwie i tak to jest głupie.
C🤬je buje dzikie węże... Sam mam ekspres MIele CVA 5060 i jego auto-czyszczenie wygląda tak,że wszystko wokół jest pochlapane bo strumyczek trafia w tą kratkę pod szklanką.Tutaj będzie jeszcze gorzej...
podpis użytkownika
Ni hoooya!