mało widowiskowe ale skuteczne jak diabli:)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-08, 18:58
wole sie uczyc profesjonalnych low kick-ow najmana
konto usunięte
2012-03-08, 19:18
Trenuje od tygodnia, straciłem jądra, ogólnie nie polecam
każda sztuka walki czy system walki która może Ci pomóc uniknąć śmierci czy kalectwa jest dobra, pieprzenie co jest lepsze jest tak daremne że szkoda na to prądu. jeden czuje się lepiej w karate inny w judo a jeszcze inny w sambo.
1. zasada każdego stylu/systemu: unikaj walki
a co do filmiku to koleś nic nie pokazał co by zaskoczyło przeciętnego sadola, juz lepsze filmy były o ruskim Systema.
konto usunięte
2012-03-08, 19:44
Zawodnikowi MMA to on może co najwyżej buty wyczyścić :/
konto usunięte
2012-03-08, 20:59
konto usunięte
2012-03-08, 21:10
Myślę, że jedynie boks może być najbliżej w skuteczności do KM ale to i tak dość duża różnica więc nie ma co przyrównywać
Nie wiem czy to prawda czy tylko bajka wyssana z palca. Ale gdzieś czytałem, że kończąc kurs Krav Magi trzeba zarejestrować ją jako broń.
orzechccc gratuluje ci myślenia, bo jeżeli napadnie cię w ciemnej uliczce 5-6 dresów to pewnie będziesz każdemu próbował założyć jakąś dźwignię albo duszenie. Co z tego, że jak założysz jednemu dźwignię to pozostali rozwalą ci mordę, ty nie kopniesz żadnego w jaja bo wolisz zakładać dźwignię. Gratuluje !
tak samo skuteczne jak strzał oddany z broni
konto usunięte
2012-03-08, 22:13
Wszystko ładnie i pięknie ale kto przykozaczy jak mu pistolet przystawimy do głowy ? Tylko szczerze
owek napisał/a:
Uczą was na tej krav madze obrony przed nożownikiem ? powodzenia w realu.
kolejny sie wypowiada a krav mage zna tylko z tego filmiku( i nie do konca bo jest tam obrona przed nożem również) hejter, czy po prostu zazdrosnik?
konto usunięte
2012-03-08, 22:20