Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Krav Maga
konto usunięte • 2010-05-12, 11:11
Prezentacja Krav Magi w Strasbourgu w 2005 roku.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-13, 10:00 1
3 lata trenowałem Krav Mage. Powiem krótko że nie można porównywać sztuk walki do systemów walki. Ze sztukami wiąże się swego rodzaju kodeks, tradycja i ceremoniały. Natomiast systemy walk tworzone do jednego, by zadać krzywde w jak najszybszy sposób. Nie muszą być widowiskowe. A Krav Mage polecam osobom które miały juz styczność wczesniej ze sportami walki, bo trzeba mieć pewne podstawy... ja osobiście przerzuciłem sie teraz na MMA, tylko dlatego że chciałem sie pobić na sportowo:)
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-13, 16:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-13, 17:48
@up
Widac ze czytanie ze zrozumieniem cie ominęło w podstawówce.

TO jest system obronny.
Zgłoś
Nourgab 2010-05-13, 21:23
A ja polecam Judo połączone z Ju-Jitsu (większość klubów prowadzi już łączone treningi). Trenuje 5.5 roku i naprawdę są niezłe efekty.

Ewentualnie Tajski Boks w połączeniu z Brazilian Ju-Jitsu

Wg. mnie, należy się umieć bić/bronić w każdej fazie tj. w stójce, w zwraciu i w parterze.

Swoją drogą, ostatnio zastanawiam się nad uzupełnieniem treningów o nowy styl i właśnie się zastanawiałem nad Krav Magą i Capooeirą... co polecacie ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-13, 21:42 2
Nourgab napisał/a:

treningów o nowy styl i właśnie się zastanawiałem nad Capooeirą...

od razu wybierz jakiś taniec latynoamerykański....
Zgłoś
matx 2010-05-13, 23:03 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-15, 17:34 3
Zgłoś
jerzollo 2012-03-08, 15:40
Satrahuart napisał/a:

nie , nie mysle ze sie głaszcze. poprostu wole muai thai . jak dla mnie najlepsza sztuka walki. ciekawe czy taki krav magowiec przetrzyma locka od młajtajowca ^^

po co ma przetrzymywac jeżeli może cie znokautować przed zadaniem twojego ciosu;]
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem