Mądry kotek. wysypal ćpunowi narkotyki. jeszcze powinien go po zaćpanej mordzie podrapać!
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Mądry kotek. wysypal ćpunowi narkotyki. jeszcze powinien go po zaćpanej mordzie podrapać!

Mój rudy sk🤬iel kot jak zostawie zielone na stole to mi to zjada
Nie dość że kociarz to jeszcze ćpun jprd może jeszcze siostra poligona
poligon6 napisał/a:
Zasada jest prosta. Człowiek stworzył alkohol, trawkę Bóg, bardziej ufam Bogu. Zajmij się więc czworonogami .
gnojarz napisał/a:
Kociarze, to j🤬i debile....
Z tym, że nie więksi od ćpunów marihuanenowych. Przygotowywał pod wywar, by potem wstrzyknąć, kot go j🤬!
sars_80 napisał/a:
Zasada jest prosta. Człowiek stworzył alkohol, trawkę Bóg, bardziej ufam Bogu. Zajmij się więc czworonogami .
Ty serio jesteś taki k🤬a głupi, czy tylko jak trollujesz? A o zwierzętach "upijających" się przegniłymi owocami słyszał, czy zbyt zajęty ćpaniem był?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Hehe a za niedługo w Polsce będzie legal
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...

podpis użytkownika
PodpisSpytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zcarg napisał/a:
Hehe a za niedługo w Polsce będzie legal
Możesz se pomarzyć
podpis użytkownika
fsafsafsa

Też miałem takiego kota, a jeśli chodzi o narkotyki to wszystko zależy od tego co się ma we łbie. Te syntetyczne gówna mogą nieźle pozamiatać. Ten kotek z c🤬jowego posta od Sundeya ma przynajmniej coś zdrowszego.