Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Morze to studentka medycyny? Oni są znani z takich praktyk, krecha do nochala, pracować do samego rana, potem zgon i mogiła. Jak ja kocham medyków, jak Lucek kocha Bohdana.

posejdon25 napisał/a:
Morze to studentka medycyny? Oni są znani z takich praktyk, krecha do nochala, pracować do samego rana, potem zgon i mogiła. Jak ja kocham medyków, jak Lucek kocha Bohdana.
Rozumiem, że jak zachorujesz to idziesz do znachora albo do zielarki?
posejdon25 napisał/a:
Morze to studentka
za to ty to chyba niepełna podstawówka?
AleDlaczego napisał/a:
Rozumiem, że jak zachorujesz to idziesz do znachora albo do zielarki?
Czasem oni predzej Cie wyleczą aniżeli konowały po studiach.
Komu zaufasz. Człowiekowi który przez całe życie zgłebial wiedze czując taką potrzebe, czy człowiekowi który idzie na uczelnie ze wzgledu na rodziców i przez całe studia cpa, pije i w c🤬ja wali?
Jeśli wali kokainkę to mogę się oświadczać
jeśli coś innego to niech sp🤬ala.

qwerq221 napisał/a:
Jeśli wali kokainkę to mogę się oświadczać
jeśli coś innego to niech sp🤬ala.
No, konia to ona definitywnie na tym filmie nie wali...
@remi1982
A Ty myślisz że te wszystkie egzaminy, LEKI, specjalizacyjne to się tak z marszu zdaje, tylko trzeba podpisać cyrograf z BigPharma?
A Ty myślisz że te wszystkie egzaminy, LEKI, specjalizacyjne to się tak z marszu zdaje, tylko trzeba podpisać cyrograf z BigPharma?
remi1982 napisał/a:
Człowiekowi który przez całe życie zgłebial wiedze czując taką potrzebe
Zrobiłeś literówkę w "Człowiekowi który przez całe życie zgłębiał wiedzę jak ciąć ludzi w c🤬ja i żerować na ich naiwności"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

remi1982,
Czyli z nowotworem zamiast do onkologa pójdziesz do znachora zięby po lewoskrętną witaminę C?
Czyli z nowotworem zamiast do onkologa pójdziesz do znachora zięby po lewoskrętną witaminę C?