Po kiego c🤬ja oni to robią, ci fanatycy bólu
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@uo Klinikaaborcyjna
może po prostu wolą robić co innego niż marszczenie pęta przy kompie?
może po prostu wolą robić co innego niż marszczenie pęta przy kompie?
Nie nosi kasku bo wie że aby wbić sobie trochę oleju do głowy to musi ją najpierw otworzyć.
Nie rozumiem ludzi typu KlinikaAborcyjna. Gościu sobie jeździ, nikomu tym nie przeszkadza, nie siedzi przed kompem, tylko aktywnie spędza czas, a takie buractwo się przyp🤬oli
Jeśli lubi się wyp🤬alać na głupi ryj to jego sprawa. Ty nie lubisz, więc tego nie robisz. Proste.

kevlarx napisał/a:
@up
Mu wszystko przeszkadza, bo sam nic nie potrafi.
Mylisz sie - oczywiscie, ze potrafi- c🤬ja potrafi

Fakie bigspin flip; jeżdżę 11 lat(teraz rzadko bo nie mam czasu) i z autopsji wiem ,że niebywale łatwo wylądować przy wszelkich filipach, tym bardziej ze schodów, na primo czyli desce ustawionej bokiem - z większych schodów możliwe jest nawet złamanie śródstopia czy skręcenie kostki.