O Zdzisławie Kręcinie było ostatnio głośno za sprawą historii z wrocławskiego lotniska. Sekretarz generalny Polskiego Związku Piłki Nożnej został wyproszony z samolotu, a według niego powodem było... głośne chrapanie. Zachowanie Kręciny mocno zirytowało byłego szefa sztabu wyborczego Grzegorza Laty, Kazimierza Grenia.
Kręcina zdaniem świadków na lotnisku we Wrocławiu zachowywał się wręcz chamsko i był "totalnie pijany". Sam sekretarz twierdzi, że faktycznie, wypił piwo, ale z samolotu wyproszono go, ponieważ współpasażerom nie odpowiadało jego chrapanie.
Greń, swego czasu bliski współpracownik, a obecnie przeciwnik prezesa PZPN Grzegorza Laty, w ostrych słowach krytykuje wybryk sekretarza związku.
-
Kręcina zarabia 38,5 tysiąca złotych. Za wszystko płacił pewnie złotą kartą. Dlaczego w ogóle leciał klasą business? W innej by się nie zmieścić do fotela? Ale przecież są samochody. Klubom podwyższa się składki, wszyscy płaczą, że nie mają pieniędzy, ale rachunek za takie ekscesy płaci PZPN - złości się szef Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej w rozmowie z serwisem futbolnews.pl.
-
Nasz ciężko harujący za 170 tysięcy miesięcznie prezes powinien zdobyć się na odważny gest i zawiesić sekretarza generalnego. Nie ma prawa go odwołać, ale to powinien zrobić zarząd, który musiałby zostać zwołany w najbliższym tygodniu - uważa Kazimierz Greń.
Źródło:
WP.PL
X................8
2011-08-17, 23:17
JPZPN. Takie koszulki trzeba porobić.
j🤬e k🤬y, a na szkolenia mlodych pilkarzy nie ma! spalic ten burdel w p🤬du!
swoją droga kogos mi przypomina ta spasla kierda...
G................2
2011-08-18, 7:54
ktoś jeszcze czuję chęć żeby mu zaj🤬?
A................N
2011-08-18, 8:56
Ja bym mu dał 170tys miesiecznie..
No k🤬a kpicie chyba. Byle Kręcina zarabia więcej niż prezydent czy premier, a prezes k🤬a więcej niż oni razem, ba więcej niż właściciele niejednej dobrze prosperującej spółki. J🤬e c🤬je. P🤬le, byłem na paru meczach, ale więcej już na żaden nie pójdę. Nie będę nabijał kiechty tym szmatom.
Jakby ktoś planował założyć partię, której jedynym punktem w planie partii, jest uj🤬ie tego całego PZPN, to macie mój głos.
V................7
2011-08-18, 14:40
Za samą morde pownni go wyj🤬.
Z................s
2011-08-18, 18:26
Nazwisko jednak zobowiązuje, krucafiks nie?
G................y
2011-08-20, 9:38
fajna blondyna w tle. Tego Kręcine świniaka bym na ubój dał...
na taczce go powinni wywiźć
ciekawy news, ale nie bardzo na sadistica. sory :/
podpis użytkownika
non omnis moriar
Jedenasty rok z pojebami z sadistic.pl
wp sport zazdrości sadisticowi
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
h🤬j mnie obchodzi kto to jest i ile zarabia. Mam to w dupie.
podpis użytkownika
legalize it
E................h
2011-08-31, 13:52
Wyj🤬 cały PZPN w c🤬j. J🤬e grubasy