Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kręciołek
~Angel • 2017-09-25, 22:06
I po karuzeli znowu możemy iść na jedzonko

podpis użytkownika

Zgłoś
C................O 2017-09-25, 23:14 5
w sumie to op🤬lił bym coś na ciepło
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-09-26, 3:35 7
C0C0JAMBO napisał/a:

w sumie to op🤬lił bym coś na ciepło

Płatne z góry.
Zgłoś
C................O 2017-09-26, 7:40 3
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Płatne z góry.

na dodatek dosłownie z góry
Zgłoś
h................o 2017-09-26, 10:41 38
W życiu bym nie poszedł na takie karuzele. Sam bym nie rzygał, ale na pewno znalazłby się jakiś j🤬y wieprz siedzący koło mnie, który nawp🤬lałby się kiełbasek, kolb kukurydzy i waty cukrowej i potem poszedłby gejzer z jego obleśnej paszczy prosto na moją przystojną i zadbaną twarz.
Zgłoś
g................a 2017-09-26, 11:05 3
Klient przecieka
Zgłoś
Wiewór 2017-09-26, 12:25 4
Szkoda, że nie zaczęli rzygać wszyscy na raz jak w komedii

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
s................8 2017-09-26, 14:59
Wesoła Karuzela hahahahahaah
Zgłoś
freddy.krueger 2017-09-26, 19:50
polskie loty kosmiczne

podpis użytkownika

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
e................s 2017-09-26, 20:31
freddy.krueger
widać że nie jesteś zadbany i przystojny,
piszesz chyba z rosjii
Zgłoś
eaz 2017-09-26, 21:43
hoszo napisał/a:

W życiu bym nie poszedł na takie karuzele. Sam bym nie rzygał, ale na pewno znalazłby się jakiś j🤬y wieprz siedzący koło mnie, który nawp🤬lałby się kiełbasek, kolb kukurydzy i waty cukrowej i potem poszedłby gejzer z jego obleśnej paszczy prosto na moją przystojną i zadbaną twarz.

I wtedy się obudziłeś. Jak byś był przystojny to byś obok miał dziewczynę. Ja p🤬le. Kto do c🤬ja chodzi do parku rozrywki sam. Chyba tylko taki przegryw jak ty.
Zgłoś
MadDave 2017-09-26, 23:34
@up chodzi, widać że szuka.
A ty tylko w tej piwnicy byś siedział całymi dniami.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2017-09-27, 22:44
No w parkach rozrywki są miejscami spawy pozostawiane ale żeby ktoś rzygał podczas jazdy, to nie widziałem...
Zgłoś
konował 2017-09-28, 0:12
@eaz jak to mówią uderz w stół nożyce się odezwa, k🤬a chlopie gosc napisal glupi komentarz a ty tu wylatujesz z jakimś bólem dupy zastanów się nad sobą Kwazimodo.
Zgłoś
eaz 2017-10-01, 21:07
konował napisał/a:

@eaz jak to mówią uderz w stół nożyce się odezwa, k🤬a chlopie gosc napisal glupi komentarz a ty tu wylatujesz z jakimś bólem dupy zastanów się nad sobą Kwazimodo.

Co ty p🤬lisz? Bo nie wiem o co ci kaman. Jedyne w czym masz racje to, że koleś debil.
Zgłoś