C0C0JAMBO napisał/a:
w sumie to op🤬lił bym coś na ciepło
![]()
Płatne z góry.

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Płatne z góry.
na dodatek dosłownie z góry

W życiu bym nie poszedł na takie karuzele. Sam bym nie rzygał, ale na pewno znalazłby się jakiś j🤬y wieprz siedzący koło mnie, który nawp🤬lałby się kiełbasek, kolb kukurydzy i waty cukrowej i potem poszedłby gejzer z jego obleśnej paszczy prosto na moją przystojną i zadbaną twarz.
Szkoda, że nie zaczęli rzygać wszyscy na raz jak w komedii
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
polskie loty kosmiczne
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
freddy.krueger
widać że nie jesteś zadbany i przystojny,
piszesz chyba z rosjii
widać że nie jesteś zadbany i przystojny,
piszesz chyba z rosjii
hoszo napisał/a:
W życiu bym nie poszedł na takie karuzele. Sam bym nie rzygał, ale na pewno znalazłby się jakiś j🤬y wieprz siedzący koło mnie, który nawp🤬lałby się kiełbasek, kolb kukurydzy i waty cukrowej i potem poszedłby gejzer z jego obleśnej paszczy prosto na moją przystojną i zadbaną twarz.
I wtedy się obudziłeś. Jak byś był przystojny to byś obok miał dziewczynę. Ja p🤬le. Kto do c🤬ja chodzi do parku rozrywki sam. Chyba tylko taki przegryw jak ty.
@up chodzi, widać że szuka.
A ty tylko w tej piwnicy byś siedział całymi dniami.
A ty tylko w tej piwnicy byś siedział całymi dniami.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
No w parkach rozrywki są miejscami spawy pozostawiane ale żeby ktoś rzygał podczas jazdy, to nie widziałem...
@eaz jak to mówią uderz w stół nożyce się odezwa, k🤬a chlopie gosc napisal glupi komentarz a ty tu wylatujesz z jakimś bólem dupy zastanów się nad sobą Kwazimodo.