📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
To francuz, więc niewykluczone, że dobry kierunkowskaz włączyła.
Terminator nie jestem pewien czy załapałeś o co chodziło na filmie...
Kobieta mu pokazała z której strony ma ja omijać, a ten z pretensjami wyskoczył.
Pamiętaj!
Jeśli w słoneczny dzień w samochodzie przed tobą włączyły się wycieraczki to na bank kieruje nim kobieta i będzie gdzieś skręcać.
Jeśli w słoneczny dzień w samochodzie przed tobą włączyły się wycieraczki to na bank kieruje nim kobieta i będzie gdzieś skręcać.
bercisko napisał/a:
Pamiętaj!
Albi właczy prawy kierunkowskaz,i 50% że skręci w lewo.
No ale patrzcie, kulturka, uśmiech i jest ok, no zdarzyło się. Załatwimy i pojedziemy, bez nerw a z radością że nikomu nic strasznego sie nie stało.
Kierunkowskaz do niczego nie zobowiązuje
Takie jest prawo
Mogła dać kierunkowskaz z zaniarem skrętu w prawo, a pojechać w lewo lub na wporst. Wina zawsze atakującego
Takie jest prawo
Mogła dać kierunkowskaz z zaniarem skrętu w prawo, a pojechać w lewo lub na wporst. Wina zawsze atakującego
syulung napisał/a:
No ale patrzcie, kulturka, uśmiech i jest ok, no zdarzyło się. Załatwimy i pojedziemy, bez nerw a z radością że nikomu nic strasznego sie nie stało.
Przecież to Rosja, baba bała się, że z miejsca w p🤬dę dostanie i robiła dobrą minę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie