Będąc w 2008 w Holandii, zapoznałem się tam z dwoma najpyszniejszymi rzeczami na świecie:
stroopwaflami - okrągłe wafle z cynamonowo-karmelowym nadzieniem (w Polsce sprzedaje się ich podróbkę -
tofinki) i
kroepoekiem - prażynkami z krewetek. Wróciłem obładowanym i jednym, i drugim. Pewnego dnia wziąłem do szkoły opakowanie
kroepoeku. I tu zaczyna się najlepsze. Podchodzi do mnie moja koleżanka - wegetarianka i pyta:
- Co tam tak zajadasz?
-
Kroepoek.
- Co?
-
Kroepoek, takie prażynki z Holandii.
- Mogę jednego?
- Jasne.
(troll mode: on)
Dopiero po jakichś kilku minutach jedzenia zapytała:
- Jaki to właściwie smak?
- Krewetki.
Nigdy nie widziałem, by ktoś z taką prędkością pobiegł do toalety.
Od tamtej pory się do mnie nie odzywa...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie co za beton ! Ty tak serio ?
Jak to wejdzie na główną to się biorę do uczciwej roboty
ale zaszalałeś!
prawdziwy twardziel jesteś.
Cytat:
Będąc w 2008 w Holandii, zapoznałem się tam z dwoma najpyszniejszymi rzeczami na świecie: stroopwaflami - okrągłe wafle z cynamonowo-karmelowym nadzieniem (w Polsce sprzedaje się ich podróbkę - tofinki) i kroepoekiem - prażynkami z krewetek.
bitch please!
1.
2.
God bless Holland!
@up: Ale między 1. i 2. musisz coś zjeść
konto usunięte
2013-04-21, 21:59
Zafrapowała mnie Twoja gimbusowa historia.
konto usunięte
2013-04-22, 0:33
icek Berg napisał/a:
Jak to wejdzie na główną to się biorę do uczciwej roboty
Mam nadzieję, że potraktujesz to poważnie...dałem specjalnie piwo. A teraz do roboty (uczciwej)!
Wegetarianie to jakieś z🤬by. Wyjątkami są ci, którzy nie rzucą się na ciebie z mordą, jak żresz mięso, albo sami wpieprzają ryby. To też ponoć wegetarianie. A takie coś to już choroba psychiczna.
konto usunięte
2013-04-22, 2:53
Chciałeś pokazać, że jesteś fajny bo byłeś w Holandii?
Zajebiście Ci się nie udało bo zamiast marychy przywiozłeś sobie jakieś kurewskie krewetki.
Te wafle pakowane po 10 sztuk można kupić w aldi
konto usunięte
2013-04-22, 3:13
co trzeba mieć w bani, żeby wpadać w taka panikę?
konto usunięte
2013-04-22, 4:15