Wygral bardziej cwany
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Ta, a z boku gapie patrzą i nikt nie pomoże. Co za znieczulica, ludzie bez serca. Widzą jak się zwierzątko męczy i ni c🤬ja empatii. C🤬je nie ludzie, teraz biedny krogulec będzie latał głodny. :/
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

Krogulec zaatakował ofiarę wielkości gołębia, czyli ptactwa na które normalnie poluje.
Kłopot w tym, że gołąb to ziarnożerna p🤬da z małym dziobem, a kawka jest mięsożerna i ma mocny, duży dziób, którym zazwyczaj zabija myszy i inne małe ofiary.
Kłopot w tym, że gołąb to ziarnożerna p🤬da z małym dziobem, a kawka jest mięsożerna i ma mocny, duży dziób, którym zazwyczaj zabija myszy i inne małe ofiary.

No i dobrze c🤬jowi.Niech nie żre.Natura go wyr🤬ała tym razem

a to sk🤬iel tylko udawał!
fajne mu plaskacze piórami ta kawka nap🤬lała

podpis użytkownika
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta j🤬e barany"