📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zyjesz w Australii wiesz, że jeziora są pełne Krokodyli.
Bierzesz psa na kąpiel...
Bierzesz psa na kąpiel...
Musze zdobyć namiar na to jeziorko i wybiorę się tam z teściową na wakacje popływać

BrunerOvned napisał/a:
Hot-dog po australijsku. Zdrowo i ekologicznie!
A u nas zj***ne parówki, z zawartością mięsa 30%...
Ludziom to pasuje, bo tanio. Za gówniarza ojciec zawsze te parówki z biedronki brał... Mmm jakie pyszne mówił, 4 zł za 20 parowek, mmm jakie pyszne a jakie tanie.
Te z powyżej 90 procent mięsa albo 100 też dobre, tyle że wypchane gównem chemicznym

Patrz w lusterka, krokodyle są wszędzie....
.... a nie, zaraz. Jednak nie.

.... a nie, zaraz. Jednak nie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie