Krok 1. Wybierz dowolny moment filmu
Krok 2. Poczekaj sekundę
Krok 3. Słuchaj
a) k🤬a
b) ja p🤬lę
Magic
Krok 2. Poczekaj sekundę
Krok 3. Słuchaj
a) k🤬a
b) ja p🤬lę
Magic

socjalmmv napisał/a:
... jestem z ulicy ...[/url]
To widać po po tym co piszesz.
Ja nie jestem z p🤬lonej ulicy, nigdy nie byłem takim dzieckiem i nie zamierzam być. Wychodzę na dwór i mam kumpli, a nie ziomków od kradzieży, którzy okradną Twoją matkę, jak nie patrzysz.
Gratuluję nazywania hipsterem kogoś po screenie z profilu. Awatar z 'Ludzkiej stonogi' musi znaczyć, że ktoś jest hipsterem...
Co do filmu, to podsumuję wszystko jeszcze raz.
popek narzuca swoją muzykę, jak jakiś hipokryta.
Zakłada w ciemno, że 'hipster j🤬y' nigdy nie kupuje płyt, ani nie chodzi na koncerty.
Ma coś do wyglądu hipstera mimo, że wyciął se 'swastykę' (nazywam tak, bo podobnie wygląda) na twarzy. Hipsterzy chcą się wyróżniać, a ten wytatuował se oczy jeszcze. Na pewno się nie wyróżnia, ale trudno nie zrobił tego, bo jest 'attention whore', tylko z 'pasji' (chyba Mela Gibsona).
Taka modna rybka może coś symbolizować, ale sprawdzenie, co symbolizuje dany tatuaż jest za trudne dla kogoś ze styropianem w głowie. Oczywiście, jak robił sobie tribala, to zapewne nie było to modne i zamiast igły używali dzidy, bo to w końcu prawdziwy chłop.
Kamery i aparaty. Tak to jest znak tego, że ktoś nie ma mózgu. dlatego popek nagrał ten film i występował w teledyskach. Jego zdjęcia zapewne nie były robione aparatem, a w szafie nigdy nie miał zdjęcia zrobionego przez niego, bo w końcu to znaczy, że ktoś jest głupi nieprawda?
Nie życzy sobie, by słuchali jego muzykę, ale powinno się chodzić w sto procent, itp. W końcu każdy na tej planecie ma w szafie ukrytą koszulkę od popka. Co z tego, że go nie lubi. Koszulka ma być. To tak, jakby Metallica zrobiła podobny film i kazała dresom ubierać się w ich koszulki.
Na zakończenie mała gra. P = B
Słowo: Popek
Gdy rozwiążecie zagadkę, to pomyślcie, co z tym się robi i gdzie powinien ten debil wylądować

janstar napisał/a:
Brak słów dla ciecia, którego mottem jest robić kasę, wyzywać kogoś, kto jej nie ma - a do tego ta ciota "chce być kojarzona tylko z ulicą'.
hipsterzy nie mają kasy? przecież u nich chodzi o to, żeby zapłacić krocie za stary, zj🤬y sweterek, bo jest modny.