👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem czy jest piątek czy niedziela. cos tam cos tam dzwonie do...dilera!
popek jest turbo

a teraz sobie wyobraźcie jak gnoje będą ściągać na kartkówce z geografii, szybko w telefon - król albanii - POPEK MONSTER

krakenoo napisał/a:
a teraz sobie wyobraźcie jak gnoje będą ściągać na kartkówce, szybko w telefon - król albanii - POPEK MONSTER
![]()
Ale albania nie ma króla

po 1 ma prezydenta
po 2 nie istnieje
Na majku król Albanii
Chcę zobaczyć wasze ręce
Teraz moi fani tańczą przy tej piosence
Chcę zobaczyć wasze ręce
Teraz moi fani tańczą przy tej piosence

Kto obejrzał "Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy" ten wie, kto naprawde jest królem Albanii

Popek sprzedaje swoją płytę za 40.000 zł jak ktoś chce to se kup,,,
glamrap.pl/1/28462-gang-albanii-bedzie-1-sztuka-plyty-w-cenie-40-tys-zl

glamrap.pl/1/28462-gang-albanii-bedzie-1-sztuka-plyty-w-cenie-40-tys-zl

Popek na nowej płycie będzie miał feat ze Snoop Dogiem, który podobno nie chciał pieniędzy za zwrotke, oraz planuje grać koncerty ze skype, a w klubie ma być jego hologram, ale powiedział, że przeznaczyć na to może tylko 100000 euro więc może być ciężko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie