👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ekspertem nie jestem to się wypowiem. Strzelam tylko, wymieniam się myślami, nie zabijajcie od razu. Z lewej strony są młodsze osobniki. Z prawej, szczególnie samica trzymająca lwa (nie za gardło, za grzywę, ewentualnie skórę) starsze osobniki. Widać młodsze bacznie obserwują. Przypominam, nie jestem ekspertem, troszeczkę tylko tematu liznąłem na studiach ale obstawiam, że może to być jakiś sposób na uczenie młodych polować. Podobnie jak samica daje się podejść młodym żeby ćwiczyły. A samiec ma taką grzywę nie tylko dla picu, chroni go też w pewnym stopniu właśnie przed ugryzieniami.
Standard... jak baby wyczają kasiastego gościa, to się go czepiają jak muchy gówna.
Nowy Lew /Stare Stado/ Penie chciał pokozaczyć / to lwice go przygasiły/ ale widać że nie ma tutaj krwi... więc obie strony tylko sobie grożą.
Tyle że lewek beta co kulił by ogon po sobie to raczej by nie pociupciał.
Tyle że lewek beta co kulił by ogon po sobie to raczej by nie pociupciał.
Mimo tak wielkiej naszej płci zalety
my rządzim światem a nami kobiety...
my rządzim światem a nami kobiety...
mijin napisał/a:
Jakby mnie ktoś depilował mordą/pyskiem, też bym warczał.
jakby mnie ktoś depilował CZYMKOLWIEK to bym warczał, depilacja jest dla kobiet i pedałów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie