📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Może wystosujmy do niego jakiś list otwarty. Żeby sie zutylizował czy coś.

Może i jest królem ale u siebie w kurniku dla kilku chudych kurek i szkapy w oborze...

czarna__ napisał/a:
Tym gospodarstwem to mnie przekonał
![]()
Odpadasz, jesteś czarna...

Bartz napisał/a:
JKM zaraz poleci udzielić mu poparcia
![]()
Też od razu pomyślałem, że polscy monarchiści (wszyscy trzej) będą mieli wreszcie swojego upragnionego dziedzica.

Proponuje sadystyczną akcję: 20 grudnia wszyscy jak jeden mąż (a w sumie żona) piszemy listy (podając się za pannę, 21 lat, nie Ż__owskiego pochodzenia, 178 cm wzrostu, 90/60/90, mogącą rodzić dzieci, nie mającą wśród wstępnych nazwisk: Spustek i Stefaniuk. No i oczywiście - nielakierowane paznokcie i w żadnym wypadku nie Mudźinka! Nie będzie nas to w sumie dużo kosztowało (3 minuty pracy z Wordem & drukarką, 2 zł na znaczek + kopertę i krótki spacer na pocztę) a pomyślcie sobie ile radochy sprawimy Królowi Polski i spadkobiercy Józefa P!!! Gdy tak przed świętami zaczną mu spływać dziesiątki listów od tej wyśnionej panny czystej krwi Polki (nie jakiejś tam Mudźinki czy Ż__ówki których u nas Polsce bez liku!) to nie tylko noga zesztywnieje z radości temu sympatycznemu kawalerowi!
bloodwar napisał/a:
Gdy tak przed świętami zaczną mu spływać dziesiątki listów od tej wyśnionej panny czystej krwi Polki
Znając Pocztę Polską to listy dojdą do niego na święta ale wielkanocne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie