Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:49
konto usunięte 2014-10-31, 13:40 20
Sympatyczny koleś i dobrze prawi.. co nie zmienia faktu że życzył bym sobie zobaczyć jak z nieba na ten dach szklany spada wielka kaka zrzucona przez przelatujący klucz łabędzi.
Zgłoś
longlong7 2014-10-31, 13:44
nie potrafisz kupować samochodów to spiepszaj
Zgłoś
gregor40 2014-10-31, 13:46
Jakim desperatem trzeba być żeby kupować używane auto od handlarza. Przecież to jest oczywiste, że każde auto jest tak czy inaczej felerne... Oczywiście, można kupować używane auta, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE z pierwszej ręki z pełną historią...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-31, 14:01 9
Sprowadzałam swego czasu samochody Niemiec i Holandii. To co robią handlarze przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Mistrzem był koleś, który żyletką wydrapywał dane z książki serwisowej pod kątem przekręcenia licznika, cuda na kiju.
Z drugiej jednak strony, wiadomo co się dzieje na polskich drogach i nie trudno o małą stłuczkę. Trzeba z głową podchodzić do zakupu używanego samochodu i większą wagę przywiązywać do stanu technicznego, a nie czy ma plamkę na siedzeniu lub przytarty zderzak.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-31, 14:37 120
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-31, 15:13
@up fajnie że komuś się chciało to czytać
Zgłoś
hipekk 2014-10-31, 15:19 11
3000 mikrometrów?

A nie lepiej napisać 3 milimetry ?
Zgłoś
prezeszdzich 2014-10-31, 15:22 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Caban1908 2014-10-31, 15:23 15
Zgłoś
Tafariel 2014-10-31, 15:24 3
Ja też przeczytałem co kolega Wiesiors4 napisał i w pełni się z tym zgadzam. Chcą kupować oszpachlowane szroty to niech kupują. A komisy i handlarzy omijać z daleka.
Zgłoś
zibson 2014-10-31, 15:31 4
A ja jestem absolutnie za tym, by podawać namiary na takiego gościa, albo przynajmniej numery rejestracyjne auta etc.
Zgłoś
Sister2291 2014-10-31, 16:07
Zgłoś
modzelix 2014-10-31, 16:31
Zgłoś
dozek 2014-10-31, 16:34
A niech se biorą te passaty, mniej popularne będą w lepszej cenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem