👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wg. mnie ta na górze jest prawdziwa a to "coś" niżej chciało się upodobnić do poprzedniczki.
Ale jeśli jest to prawda to czuje się zgw🤬cony... :o
Ale jeśli jest to prawda to czuje się zgw🤬cony... :o

ssij napisał/a:
Wg. mnie ta na górze jest prawdziwa
No to posłuchaj co ono mówi w tym pierwszym filmie
o matko ... nieee ...czuje się zgw🤬cony XP jestem pedałem jeszcze 20 s i by mi .... o matko ...

heheh
dobrze, że od razu przeczytałem podpis pod drugim filmikiem
ale z was GEJUCHYYYYYY

Gdyby przebrany wystawil mi dupe na dysce... oj panie, by sie dzialo

qfas napisał/a:
Gdyby przebrany wystawil mi dupe na dysce... oj panie, by sie dzialo
![]()
Zapinał byś?

Dzięki teraźniejszej sztuce malowania sie u kobiet nie rozroznisz co kryje sie pod maska tapety... randka w ciemno tylko bez zaslony... ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie